2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ بار ای وی اف ۵ بار ای یو ای هیستروسکوپی چند سال طب سنتی

از کدوم جواب گرفتن؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
آره حتمابیاولی ازقبل نوبت بگیرکه معطل نشی. اگرم خواستی بگومن برات نوبت بگیرم باهات هماهنگ کنم

قریونت عزیزم. حتما 😍😍😍

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
من بعد از سه سال و کلی دوا درمون طبیعی باردار شدم

مشکلت چی بود؟

من میخاسم تو اولین اقدامم سریع باردار بشم دارو خوردم همون ماه هم باردار شدم ۱۱روزه فهمیدم‌باردارم. ...

الهی عزیزم. مبارکه. دارو چی خوردی؟

[QUOTE=86866954]من تخمدان پلی دارم و دکترم داروم داده.. بنظرت خودم برم بگم میخوام عکس رنگی بگیرم؟[/QUOTEشرمنده گلم دراین رابطه اطلاعی ندارم ولی شنیدم عکس رنگی رحم یک درمان برای بارداری محسوب میشه.ازدکترت بپرس اگه برات مشکلی نداره این دوره۲روزبعدازپاکی بروعکس رنگی بگیر

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
مرسی گلم دعا کن هفته بعد توی سونو خبر خوب بدن بهم کلومیفن و امپولhcg

مبارکت باشه عزیزم منم ۴دوره کلومیفن۱دوره هم لتروزول خوردم ولی باردارنشدم هفته گذشته رفتم عکس رنگی.

دعاکن برام منم لذتشوبچشم

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

دوستام چند تاشون ای یو ای کردن باردار شدن بعضیا با یه متفورمین ساده هر کی با یه چیزی باردار شد 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی گلم دعا کن هفته بعد توی سونو خبر خوب بدن بهم کلومیفن و امپولhcg

انشالله 😍😍😍