2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست
عزیزم بعدازیکسال رابطه منظم اگه باردارنشدی وشوهرتم وضعیتش خوبه حتمابایدتحت نظر دکترباشی عکس رنگی رحم ...

من تخمدان پلی دارم و دکترم داروم داده.. بنظرت خودم برم بگم میخوام عکس رنگی بگیرم؟

عزیزم بعدازیکسال رابطه منظم اگه باردارنشدی وشوهرتم وضعیتش خوبه حتمابایدتحت نظر دکترباشی عکس رنگی رحم ...

اتفاقا تا یزد 3 ساعت بیشتر فاصله نداریم. اگر بشه حتما میام. واقعا نگرانم 😢😢

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخمدان پلی دارم و دکترم داروم داده.. بنظرت خودم برم بگم میخوام عکس رنگی بگیرم؟

منم پلی کیستیک شدیدم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
خوش به حالت. کاش منم ناخواسته باردار شده بودم. حتی تو عقد 😢😢

نگران نباش فقط برو ی ازمایش بده مشکلی نباشه ان شالله باردار میشین خیلی سریع ...خواهر من دکتر رفت گفتن اسپرم شوهرش ضعیفه بعد تقویت کرد سر ی ماه نشد باردار شد ...شمام ی دکتر برا چکاپ برین ان شالله ک چیزی نیست و زود باردار میشین

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
من اصلا باورم نمیشه یه روز یاردار بشم

مثل الان من. اصلا جزو رویاهای دست نیافتنیم شده 😢😢😢

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
ممنون عزیزم ولی من حتی پریود نمیشم بدون دارو😔

منم عین شمام فداتشم..و الان دوساله اقدامم.

پلی کیستیک ها بیشترشون همینن ولی نی نی دار میشن..

براد دعا میکنم با اینکه گنه کارم امیدوارم نی نیت بیاد تو دلتتتتت ..

اونا بی دلیل نازایی داشتن شونرده سال.

ای وی اف و اینام کردی؟

طبیعی باردار شدم همون ماه اول.... ایشاالله که شمام به زودی باردار میشی عزیزم😍

خوش بحالت به خدا. خدا حفظش کنه برات عزیزم 😍😍

منم عین شمام فداتشم..و الان دوساله اقدامم. پلی کیستیک ها بیشترشون همینن ولی نی نی دار میشن.. براد ...

۲ بار ای وی اف ۵ بار ای یو ای هیستروسکوپی چند سال طب سنتی

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
نگران نباش فقط برو ی ازمایش بده مشکلی نباشه ان شالله باردار میشین خیلی سریع ...خواهر من دکتر رفت گفت ...

خدا کنه منم خیلی زود باردار بشم 😢😢

مثل الان من. اصلا جزو رویاهای دست نیافتنیم شده 😢😢😢

نگران نباش همه دوستای من باردار شدن الان بچه هاشون بزرگه

خدا کنه منم خیلی زود باردار بشم 😢😢

ان شالله 😍😘😘😘

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
دکترم گفت بارداریت بستگی ب بدنت داره ممکنه دوماه طول بکشه ممکنه ده سال..ولی من میدونم زود مامان میشم ...

انشالله 😍😍

اتفاقا تا یزد 3 ساعت بیشتر فاصله نداریم. اگر بشه حتما میام. واقعا نگرانم 😢😢

آره حتمابیاولی ازقبل نوبت بگیرکه معطل نشی.

اگرم خواستی بگومن برات نوبت بگیرم باهات هماهنگ کنم

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪