2777
2789
عنوان

بهم زدن عقد بخاطر مهریه

668 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها.داداش نامزدم برای دختری تا مرحله بله برون رفتن ولی پدر عروس یه کلام گفته مهریه هشتصد تا و این بنده خدا هام قبول کردن ولی رضایت ندارن چون خیلی زیاده و بلاخره هر آن دختره مهریه بخواد پسره باید بده دیگه‌..قرار عقد گذاشتن برا پنجم اردیبهشت.باهاشون یه آشنایی دور ا دورم دارن.اینم بگم وضع مالی عروسه بالا نیس خودشم کارمند اداره برقه رسمی نیست.خوشگلیه آنچنانی ام نداره...به نظرتون میتونن به هم بزنن؟!چیکار کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نتونن بهم بزنن 

بگن این مهریه در توان ما نیس براهمین نمیتونیم ادامه بدیم برخلاف میل و علاقه ای که به وصلت باشما داریم

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
چرا نتونن بهم بزنن  بگن این مهریه در توان ما نیس براهمین نمیتونیم ادامه بدیم برخلاف میل و علاق ...

اینجوری که بگن خودشون تو امپاس قرار می گیرن مهریه رو کم میکنن😋😂

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
درهرصورت طبق قانون فقط ۱۲۰سکه سقف مهریه س!بیشتر ازین مقدار بش تعلق نمیگیره

این قانون لغو شد ها