2777
2789
عنوان

بهم زدن عقد بخاطر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 42 پست
ایا داری جاری بازی درمیاری؟🙄

خودشون یه تصمیمی میگیرن چیکار کنن بالاخره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآنم بگن ما فکرامونو کردیم سخته اینهمه مهریه .شاید تو طول زندگی عروس مهریه اشو بخواد .چه کنیم ما؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه عزیزم دختر خاله من ۱۳۷۰ تا بود قششششششنگ الان پسره زندانه ۵۰۰ تاشو گرفته تا الان. اینا حرفه همش

جدیدا؟وضع مالیه پسره خیلی خوبه؟آقا داراییشم باید خوب باشه،بضاعت مالی داشته باشه حکم جلب صادر میشه فکرکنم

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

نمی دونم چرا بعضی از دخترا اول یه نگاهی به خودش نمی اندازند بعد رویاپردازی کنند

ادم به اندازه چیزی که خودش داره باید توقع داشته باشه

دیدی دختر نه شاغل نه تحصیل کرده وضع خانواده اش هم رو به پایین بعد دنبال یه پزشک در حد گلزار با مهریه سال میلادی میگرده

باور کن همین ها مدام می نالند چرا ازدواج نکردم چرا کسی من نمی خواد  

الان شما جاري هستي؟ بتو چه اصلا كه مشغول تحقيق و تفحص شدي؟ نكن گريبانتو ميگيره اينكارها

دقيقا دو سال پيش روز نيمه شعبان عقد ما بود و جاري بزرگم افتاده بود وسط به يار جمع كني كه عقد مارو بهم بزنه. الان بعد دو سال ميخاست واسه پسرش يك دختري رو عقد كنه پسره خيلي دختره رو دوست داره ولي خانواده دختر گفتن پسر قدش كوتاهه و عقدو بهم زدن. 

راوي اينو گفت و تهش هم گفت دو سال پيش چكار كرد سر عقد شما و حالا چي سر پسرش اومد. من گفتم: من حلالش كرده بودم چون مطمئن بودم آيه (شرا يره) بدجور جبران ميكند.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وا مگه مهریه به خشگلی ربط داره؟🤔 هرکی خشگلتر مهریه بیشتر😑

جاریه دیگه😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

واقعن که .من گفتم میخوام بگم به هم بزنن؟!!!من فقط اومدم ازتون سوال کردم میشه چنین کاری کنن یا نه.وگرنه این وسط چیزی نه به نفع من میشه نه به ضررم.

من اصلا اینطور ازدواج نکردم که شما فکر کنید حسودیم بشه و این مزخرفا.من شروط ضمن عقد داشتم و نصف مهریه مم بخاطر شروطم بخشیدم.الانم حدود 150تا سکه ست.😊

ایشون حرف بدی نزدن این او فرهنگ ماست.‌  که تا چیزی میشه مثلا میگیم. حالا دختره خودش چی هست مگه ...

فرهنگ بد چرا.هشتصد تا سکه میشه حدود چهار میلیارد تومن پول.ایا اون دختر خانوم چهارصد میلیون جهاز میتونه تهیه بکنه؟!

واقعن که .من گفتم میخوام بگم به هم بزنن؟!!!من فقط اومدم ازتون سوال کردم میشه چنین کاری کنن یا نه.وگر ...

ازدواجت سنتی بود یا مدرن ؟!

چجوری شوهرت شروط ضمن عقد رو اونم با این مقدار مهریه قبول کرد بده بهت ؟

.