2777
2789
عنوان

من هفته نهم هستم اما...

274 بازدید | 24 پست

سلام خانوما دارم سکته میکنم.من هفته ی نهم بارداریمم از اولش فولیک اسید خوردم رفتم دکتر برام یدوفولیک نوشت من فکر کردم همون فولیک اسید دیگه نگرفتم و نخوردم الان فهمیدم کلا باهم فرق دارن.چیکار کنم حالا؟چی میشه😢😭😭😭

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچي نميشه خيليا همون اسيدفوليك ميخورن چه استرسي😐 حالا كلي راه سخت داريا

اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم

من توی دو تا بارداریم نخوردم اونو. سکته نداره که. 

وای واقعا؟خداروشکر.تو سایت خوندم نخوردنش خیلی ضرر به مغز جنین میرسونه

اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم

ببین سایتا رو بخونی همش به مرگ ختم میشه من سر بارداری اولم فولیک اسید هم نخوردم، یدوفولیک که کلا برای گواتر هست که ید داره داخلش، اونم نخوردم. 

ببین سایتا رو بخونی همش به مرگ ختم میشه من سر بارداری اولم فولیک اسید هم نخوردم، یدوفولیک که کلا برا ...

خداروشکر پس یه لحظه داشتم سنگ کوب میکردم

یدوفلولیک همون اسید فولیک هست ولی خارجیشه و ید هم داره بیشتر اونایی که کم کاری تیروئید دارن دکتر بهشون خارجیشو‌پیشنهاد میکنه