_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 392 عنوان من هفته نهم هستم اما... 274 بازدید | 24 پست سلام خانوما دارم سکته میکنم.من هفته ی نهم بارداریمم از اولش فولیک اسید خوردم رفتم دکتر برام یدوفولیک نوشت من فکر کردم همون فولیک اسید دیگه نگرفتم و نخوردم الان فهمیدم کلا باهم فرق دارن.چیکار کنم حالا؟چی میشه😢😭😭😭 بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋ 1398/01/25 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كنجد_جوووون عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 6127 هيچي نميشهخيليا همون اسيدفوليك ميخورنچه استرسي😐حالا كلي راه سخت داريا يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 392 هيچي نميشه خيليا همون اسيدفوليك ميخورن چه استرسي😐 حالا كلي راه سخت داريا اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
دختر_بهاری۰۰ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 255 چ فرقی دارن؟؟؟!!! من الان تو اقدامم دکتر گفت ۳ ماه یدوفولیک بخور مگه چیه؟😨
_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 392 من توی دو تا بارداریم نخوردم اونو. سکته نداره که. وای واقعا؟خداروشکر.تو سایت خوندم نخوردنش خیلی ضرر به مغز جنین میرسونه بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 392 چ فرقی دارن؟؟؟!!! من الان تو اقدامم دکتر گفت ۳ ماه یدوفولیک بخور مگه چیه؟😨 من نخوردم اخه میگن برا رشد مغز خوبه بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
آترین_کوچولو1 عضویت: 1391/10/17 تعداد پست: 26876 اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم ببین سایتا رو بخونی همش به مرگ ختم میشه من سر بارداری اولم فولیک اسید هم نخوردم، یدوفولیک که کلا برای گواتر هست که ید داره داخلش، اونم نخوردم.
ایریانام عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 3323 چی میگید دقیقا؟!! 😐یدوفولیک= اسید فولیک+ید با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!!
كنجد_جوووون عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 6127 اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم خير هيچي نميشهاين استرس بدتره برات يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
_بهار_ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 392 ببین سایتا رو بخونی همش به مرگ ختم میشه من سر بارداری اولم فولیک اسید هم نخوردم، یدوفولیک که کلا برا ... خداروشکر پس یه لحظه داشتم سنگ کوب میکردم بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
mamiiiiiiiiiiii عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4 اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم هيچي نميشه
i_am_sogoli عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 43 اخه تو سایت نوشته بود اون برای رشد مغزو این حرفاست اگه نخوریم فلان میشه واینا .برای همون ترسیدم یدوفلولیک همون اسید فولیک هست ولی خارجیشه و ید هم داره بیشتر اونایی که کم کاری تیروئید دارن دکتر بهشون خارجیشوپیشنهاد میکنه
66nafas66 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 861 یدوفولیک از اسیدفولیک که بهترههم ید میگیری هم فولیکاز این بهترید برای جنین نیازهالان نمکامونم بی خاصیت شدن