2777
2789

با این‌که با موبر میزنم بازم سفید نمیشه..

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن روغن نارگیل سعید میکنه  من ک نزدم تاحالا 😑😞😞😞😞

منظورم سفیده سفید😁😁😁

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

من کلا بدنم سیاه شده بود،زیربغلم که اصن نگو داغون بودم😀😀چند ماه بعد زایمان درس شدش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
من کلا بدنم سیاه شده بود،زیربغلم که اصن نگو داغون بودم😀😀چند ماه بعد زایمان درس شدش

وای فکر کردم فقط منم....

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
وای فکر کردم فقط منم....

نه عزیزم،به قدری سیاه شده بود از دور انگار کلی مو داشت😁😁😁😁😁

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
ما ک حامله نیسم چی🤔🤔🤔🤔یا مجردیم🤔🤔🤔🤔

تو این مورد تجربه ندارم والا😀😀