2777
2789
عنوان

دوره ی بی خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 164 پست
اینجوری بگیم برای خودمون هم بد میشه😁 خدایی من نمیدونم چرا راه ازدواج برای خیلیا بسته شده. 

جدیدا اینجوری شدن. اونایی که با ما ازدواج کردن که قطعا خوش سلیقه و جزو بندگان برگزیده بودن😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرجش شما میدی؟ 😕 گیریم دختر خوب من دست دختر مردم بگیرم بدون پشتوانه؟ فردا بعد حسرت هزار چیز به دلش ...

خدابزرگه...من وهمسرم زندگیمونو از ۰ شروع کردیم والان همه چیز داریم خداروشکر.از هیچی نترسیدیم.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
جدیدا اینجوری شدن. اونایی که با ما ازدواج کردن که قطعا خوش سلیقه و جزو بندگان برگزیده بودن😁😁😁

بله بله درسته😅

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
خرجش شما میدی؟ 😕 گیریم دختر خوب من دست دختر مردم بگیرم بدون پشتوانه؟ فردا بعد حسرت هزار چیز به دلش ...

به حسرت هم بستگی داره.اگه حسرت سفر خارجی ولباسهاومهمانی های تجملاتی وخانه ووسایل تجملاتی باشه که حسرت نیست.

در حدمعمول هم باتلاش بدست میاد

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
خدابزرگه...من وهمسرم زندگیمونو از ۰ شروع کردیم والان همه چیز داریم خداروشکر.از هیچی نترسیدیم.

خدا میگه بیفکر حرکت کن چون کن بزرگم 😕اخه باید یه افق روشن یه کورسو امید باشه الان با پیاز 13000 تومنی کور سو امید میبینی شما😥

کاربر مرد هستم
خدا میگه بیفکر حرکت کن چون کن بزرگم 😕اخه باید یه افق روشن یه کورسو امید باشه الان با پیاز 13000 توم ...

نه بابا سر کوچه ی ما ۷تومن بود امشب.😁😁😁😁

به حسرت هم بستگی داره.اگه حسرت سفر خارجی ولباسهاومهمانی های تجملاتی وخانه ووسایل تجملاتی باشه که حسر ...

حرف زیبا زدن خوبه ولی به خدا وضع جامعه خیلی داغونه چه اقتصادی چه اجتماعی چه فرهنگی ☹️

کاربر مرد هستم
حرف زیبا زدن خوبه ولی به خدا وضع جامعه خیلی داغونه چه اقتصادی چه اجتماعی چه فرهنگی ☹️

ما هم با همین حداقل ها شروع کردیم و از پس خودمون برمیایم. 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)