2777
2789
عنوان

دوره ی بی خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 164 پست
حرف زیبا زدن خوبه ولی به خدا وضع جامعه خیلی داغونه چه اقتصادی چه اجتماعی چه فرهنگی ☹️

من وشوهرم یه روز حسرت یه خونه ۳۰متری داشتیم امروز دوتا آپارتمان ۱۰۰ متری داریم .حسرت یه پیکان رو داشتیم امروز ماشین خارجی سوار میشیم.هردومونم کارمند دولتیم.ولی از خدا نا امید نشدیم.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دم خونه ما پونزده تومنه

از میدون تره بار خرید کنید.پیاز درجه ۳ بخرید.حتما نباید بهترین رو تهیه کنید

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
با بچه کوچیک فرصت تره بار رفتن ندارم که گلم. 

بازم میتونید یه وقت خالی داشته باشین.باهمسربرین گلم.

من پیاز ارزون میخرم سرخ میکنم میذارم فریزر.

بنظرم جا ب جا فرق داره

ي جا ميري ميبيني در ب در دنبال ي دخترن ك پيدا نميشه

اينقد ك از من متاهل هم خواستگاري ميكنن

ميري ي جا ديگه قحطي خواستگاره! 

مسئولين چرا رسيدگي نميكنن اخه 😃

زمانی که شما شروع کردی همین قدر اقتصاد کشور بیثبات بود؟ 

بله دوره احمدی نژاد بود.البته هیچ دوره ای به ننگیت روحانی نبوده.