2777
2789
عنوان

دوره ی بی خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر منم یه دوستی دارم ۳۲ سالشه. خونه داره برای خودش. شاغله. خانواده خوب و پولدار. خودش خوشگل و مهربون و خوش اخلاق. خواستگار هم داشته اما جور نشده و دلش میخواد ازدواج کنه. برای منم جای سواله چرا طرف میاد میبینتش نمیخوادش. خدایی خیلی خانمه و خوشگله

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
تو هم این وسط نفت بریز رو آتیش 😂من بله نگفتم دارم منطقی صحبت میکنم و افق دور و نحس این تصمیم نشون م ...

ما معمولیا، هرﻭقت یکی اﺯمون خوشش میاد، انقدر تابلو ذوق میکنیم ﻭ زیاد تحویلش میگیریم که طرف سریع زﺩه میشه و بدش میاد

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،، 
استارتر منم یه دوستی دارم ۳۲ سالشه. خونه داره برای خودش. شاغله. خانواده خوب و پولدار. خودش خوشگل و م ...

پسرا مون متاسفانه کج سلیقه و بی لیاقت شدن. به اقایون سایت برنخوره

ممنون عزیزم من مذهبی هم هستم ولی دیگه واقعا باور ندارم به این چیزها چون تا حالا هیچوقت نتیجه نگرفتم ...

هیچوقت این رو نگو چون مطمئنا ممکنه که الان جواب عینی دلخواهت رو نداده باشه اما مطمئنا این همه کاری که کردی رو آینده ات و ازدواجت و نزدیک شدنش تاثیر گذاشته عدالت خدا جز این نیست

حتما یا باید موعدش برسه یا اینکه باید خودتون وارد عمل بشید و از معرف ها کمک بخواید . روال زندگی آدما متفاوته بعضیا اول عاشق میشن بعد ازدواج میکنن بعضیا اول معرفی میشن بعد عاشق میشن

استارتر منم یه دوستی دارم ۳۲ سالشه. خونه داره برای خودش. شاغله. خانواده خوب و پولدار. خودش خوشگل و م ...

قد؟

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،، 
ما معمولیا، هرﻭقت یکی اﺯمون خوشش میاد، انقدر تابلو ذوق میکنیم ﻭ زیاد تحویلش میگیریم که طرف سریع زﺩه ...

هان؟ 😕 این متن چند جای دیگه هم نوشتی. منظورت چیه ازش؟ برداشتهای متفاوتی میشه ازش کرد؟ 🤔

کاربر مرد هستم
پسرا مون متاسفانه کج سلیقه و بی لیاقت شدن. به اقایون سایت برنخوره

اینجوری بگیم برای خودمون هم بد میشه😁

خدایی من نمیدونم چرا راه ازدواج برای خیلیا بسته شده. 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)