2777
2789
سه و نیم.دکتر پوست و دندون و تغدیه و لباس و مسافرت.بچه ندارم

خب با این درامد میتونی فعلا رهن و اجاره کنی بعدش وام و خرید خونه .ولی من اگه بودم حتی نشه بخرمم اجاره میکنم جدا میشم .میشه یه مبلغیشو بدی اجاره یا قسط برای خرید و بقیش خرج خودتون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله که زود صاحب خونه شید میشه از شرایط وام هایی که گرفتید بگید آخه دنبال وامم

خیلی نبوده...بیشتر این مدلی بوده ک پول خوابوندیم مثلا ۴ماه بعد به همون اندازه وام گرفتیم ۴درصد ک البته برا پیداکردن ضامن خیلی اذیت شدیم.وام از سرکار همسرم...یه وام‌هم پدرم خدارحمتش کنه پارسال برامون جورکرده بود بنام خودش ک ماخودمون اقساطشو میدیم😔

تاکی میخای مستاجر باشی پول جمع کن خونه بخر خواهر من پولاشو جمع کرد وتیپش هم عادی بود نهایت سالی دوبار خرید میکرد اما فامیل شوهرش هربار با تیپ جدید وبریز وبپاش

وقتی ابجیم خونه خرید حالا میگه همشون دارند پس انداز میکنن تا خونه بخرند ودیگه خبر از ریخت وپاش و...نیست

عزیز من خونه بخری ذهنت ارومتره دیر تر پیر میشی خرید خونه ینی احترام به خودت ینی عزت خودتو بالاتر میبری 

اما اگه هروز هم یه تیپ بزنی اخرشذهمه به دیدی بهت نگاه میکنند که اخی بدبختی خونه نداری

پس خونه بخر خونه بخر خونه بخر

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خب با این درامد میتونی فعلا رهن و اجاره کنی بعدش وام و خرید خونه .ولی من اگه بودم حتی نشه بخرمم اجار ...

خونه پدرشوهرمو تغمیر کردیم خیلی هزینه بر بود.میخام اینجا بشینم اما شوهرم نمیزاره

چرا میخوای از خونه پدرشوهرت بلند شی؟

آخه آرزومه مستقل بشم.ولی تقریبا دوسالی میشه ب امیدخونه خریدن هرسختی رو تحمل کردم گفتم بزار یکدفعه ازاینجا ک بلندشیم بریم خونه خودمون.فکرشم تمیکردم قیمتا دیگه این همه بررره بالا

تاکی میخای مستاجر باشی پول جمع کن خونه بخر خواهر من پولاشو جمع کرد وتیپش هم عادی بود نهایت سالی دوبا ...

مستاجر نیستم.اما میخام کیف دنیا رو کنم.ن اینکه خونه بخرم و برسه ب وارث

تاکی میخای مستاجر باشی پول جمع کن خونه بخر خواهر من پولاشو جمع کرد وتیپش هم عادی بود نهایت سالی دوبا ...

برای من دعاکن

من تمام فکروذکرم همینه

میگم خدایا اول سلامتی دوتاپسرام

بعدش اگ تو راضی هستی یه خونه بتونیم بگیریم

آخه آرزومه مستقل بشم.ولی تقریبا دوسالی میشه ب امیدخونه خریدن هرسختی رو تحمل کردم گفتم بزار یکدفعه از ...

خدااالعنتشون کنه ک بدبختمون کردن😢😢😢.... منم امروز انقدر گریه کردم سرهمین قضایا ... دیگم امیدی ندارم خونه داربشیم ...خداهم قربونش برم انگارمابنده اش نیستیم   آدم نیستیم خسته شدم دیگه 😭😭

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "