پس خودم چی؟مگه چقد زنده ایم.از کجا معلوم ی سال دیگ نمردمو وزنده موندم.مگه چقد زندگی میکنیم آخه
عزیزم درد من و داری منم امروز سراین قضیه انقدر گریه کردم و غصه خوردم ازخدا گله داارم مگه چقدر زنده ایم اخه😢😢😢😭😭😭
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
وای استارتر تاپیکت رو دیدم دردم تازه شد ب بدبختی پول جمع کردیم ک خودمونو ب قیمتای بالارفته برسونیم تازه پولمون جورشده بود ک چندروز پیش شوهرم رفت بنگاه دید دوباره بعدازعبد کلی قیمت خونه هارو بردن بالا.دیگه ازهرجا بوده وام گرفتیم و پولمون بیشتر ازاین نمیشه.خسته ام امیدم فقط خداهست.ماهم خونه مادرشوهر میشینیم ب امیداینکه زود صاحبخونه میشم اینجاموندم تاپول جمع کردیم اما نشد ک نشد هرکی سختش نیس یه صلوات ب نیت باز شدن گره کارمون بفرسته ممنوووون😔
پس خودم چی؟مگه چقد زنده ایم.از کجا معلوم ی سال دیگ نمردمو وزنده موندم.مگه چقد زندگی میکنیم آخه
خب از کجا معلومم صدسال عمر کنین باید ور دل مادرشوهر باشین؟هرچیزی اعتدال باید داشته باشه نه اونقدر سخت به خودتون بگیرید که جونیتونو تباه کنید نه اونقدر ول خرج باشین که چندسال بعد حسرت بخورید که هیچی ندارید
نمیشه دندون خراب داشت و از زندگی لذت نبرد و سفر نرفت و نه کسی بیاد خونت و نه جایی برید که میخوای پول جمع کنی ..من خودم اهل پس اندازم ولی هرچی جای خودش ..من اصلا خوشم نمیاد که ادم بهترین سالهای عمرش هدر بره که میخواد خونه بخره ...حتما پس انداز کن ولی نه اینکه زندگی نباتی داشته باشی دیکه