2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خودم چی؟مگه چقد زنده ایم.از کجا معلوم ی سال دیگ نمردمو وزنده موندم.مگه چقد زندگی میکنیم آخه

عزیزم  درد من و داری منم امروز سراین قضیه انقدر گریه کردم و غصه خوردم ازخدا گله داارم  مگه چقدر زنده ایم اخه😢😢😢😭😭😭

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

وای استارتر تاپیکت رو دیدم دردم تازه شد ب بدبختی پول جمع کردیم ک خودمونو ب قیمتای بالارفته برسونیم تازه پولمون جورشده بود ک چندروز پیش شوهرم رفت بنگاه دید دوباره بعدازعبد کلی قیمت خونه هارو بردن بالا.دیگه ازهرجا بوده وام گرفتیم و پولمون بیشتر ازاین نمیشه.خسته ام امیدم فقط خداهست.ماهم خونه مادرشوهر میشینیم ب امیداینکه زود صاحبخونه میشم اینجاموندم تاپول جمع کردیم اما نشد ک نشد هرکی سختش نیس یه صلوات ب نیت باز شدن گره کارمون بفرسته ممنوووون😔

پس خودم چی؟مگه چقد زنده ایم.از کجا معلوم ی سال دیگ نمردمو وزنده موندم.مگه چقد زندگی میکنیم آخه

خب از کجا معلومم صدسال عمر کنین باید ور دل مادرشوهر باشین؟هرچیزی اعتدال باید داشته باشه نه اونقدر سخت به خودتون بگیرید که جونیتونو تباه کنید نه اونقدر ول خرج باشین که چندسال بعد حسرت بخورید که هیچی ندارید

نظرتونو بگین.اگ تجربه دارین از خودتون یا اطرافیان

خب ما ک نمیدونم درآمد شما چقدره 

منظ ر از خرج خودم دقیقا چیه

الان در چ شرایطی هستین

بچه دارین یا نه

و کلی چیزای دیگه

ولی خب معلومه ک خونه بهتره

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
خب ما ک نمیدونم درآمد شما چقدره  منظ ر از خرج خودم دقیقا چیه الان در چ شرایطی هستین بچه داری ...

سه و نیم.دکتر پوست و دندون و تغدیه و لباس و مسافرت.بچه ندارم

نمیشه دندون خراب داشت و از زندگی لذت نبرد و سفر نرفت و نه کسی بیاد خونت و نه جایی برید که میخوای پول جمع کنی ..من خودم اهل پس اندازم ولی هرچی جای خودش ..من اصلا خوشم نمیاد که ادم بهترین سالهای عمرش هدر بره که میخواد خونه بخره ...حتما پس انداز کن ولی نه اینکه زندگی نباتی داشته باشی دیکه

همسر.سه و نیم

دقیقا انگار تو منی...ولی من حاصربودم چندسال سختی بکشم ک صاحبخونه بشم(البته ب نام خودم)ولی دیگه خیلی گرون شده خیلییییی.چندروزه همش دارم غصه میخورم.خواهرم میگه خب بااین وضعیت پاشید برین رهن ولی من همه جا گفتم ک داریم خونه میخریم بعداز ۸سال خونه ی پدرشوهر نشستن حالا تازه پاشم برم رهن....خدایا