2777
2789
عنوان

شومینه

2188 بازدید | 28 پست

دوستان ما تازه اومدیم خونه خودمون اینجا شومینه داره و تو هال جایی برا بخاری گذاشتن نداره حالا سوالم اینه امکانش هست شومینه رو خراب کنیم از همون راه لوله اون بخاری کار بزاریم؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بیشتر با شومینن بخاریم خطر خودش داره

والا بچه کوچیک هم دارم کلا به نظرم قشنگ نیست ☹️

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اره چرا نشه

شما خودت انجام دادی یادی ی کسی انجام بده چون لوله از سقف هست من خودم به شخصه ندیدم

دایی من که نکرد شومینه رو خراب کنه لوله از توش رد کرد زد به بخاری😂البته شاید این روش ایمن نباشه&nbs ...

اره اینطوری زیاد دیدم ولی خب چه کاریه خراب کنم حداقل ۶ماه از سال جام بازتر میشه الان جای میز نهار خوریم نا جوره اون خراب شه میزم میره کنج

پکیج نداره،؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
وای عجیجم چن سالشه

چهار ساله و هشت ساله جفتشون هم پسرن و اعتباری نیست بهشون میترسم خرابکاری کنن یا چیزی بندازن توش