2777
2789
عنوان

زندگی در کاشان چجوریه؟

10642 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم. 

من برای دانشگاه میخوام بیام کاشان و اونجا تنهایی زندگی کنم.یا خوابگاه بگیرم.هنوز معلوم نیست

اونایی که تو شهر کاشان رندگی میکنن یا اطلاعات دارن میشه بیاین یکم درمورد فرهنگ مردمش، آداب و رسوم و کلااینکه مردم اونجا چطوری هستن صحبت کنیم😊❤❤

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...

یه دانشگاه میخوایی بریا ادابو رسوم ب چ دردت میخوره😐🤣

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قسمت شد واونجا ماندگار شد😊جای با صفایی وقدیمی وادمهایی مقید خداییش پسراشونم خوشگلن ومودب  ...

خدا حفظشون کنه😽

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
شاید قسمت شد واونجا ماندگار شد😊جای با صفایی وقدیمی وادمهایی مقید خداییش پسراشونم خوشگلن ومودب  ...

پس مذهبی هستن؟

منم شنیدم اینو. اما واس این میپرسم چون قراره تنها باشم اونجا. ببینم جو اونجا چجوریه؟ میتونم تنهایی زندگی کنم یا سخته برام

مثلا دوستم ک یزد درس میخونه میگفت اونجا خیلی مردمش مذهبی هستن و اون دوستم چون یکم قرتی بود😁 میگفت با همسایه هاشو نگاه مردم و کلا جو اونجا مشکل داره

البته من مث اون قرتی نیستم😁

من همین قدر میدونم ک اکثرا چادری و محجبه هستن

نگاهشون ب یه دختر ک تنها زندگی کنه چجوریه بنظرشما؟ من نگران اینم. البته تو شهرای کوچیک اکثرا نگاه خوبی ب دخترای تنها ندارن. کاشان رو نمیدونم چجوریه

پس مذهبی هستن؟ منم شنیدم اینو. اما واس این میپرسم چون قراره تنها باشم اونجا. ببینم جو اونجا چجوریه؟ ...

اللن دیگه محیط فرق کرده قبلا خیلی مذهبی تر بود محیط.

ن مشکلی نیس بیا،حالا خیلیم قرتی نیسی خوبه دیگه😁