2777
2789

ده روز پیش اومدم خونه پدرم برای مهمونی شوهر فرداش گذاشت رفت وبه پدرم گفت به دخترت بگو فکر کنه هر وقت تونست با من زندگی کنه برگرده خیلی بی دلیل حتی رو قبلش که خونه بابام بودیم باهم خوش بودیم میگفتیم ومیخندیدیم یک دفعه بی دلیل اینجوری کرد حالا ده روزه رفته خونه نه زنگی بهم زده نه پیامی داده منم باهاش قهر کردم نمیدونم چیکار کنم دلم براش تنگ شده دوست دارم برگردم خونمون کمکم کنید بگید توروخدا چیکار کنم😞😞😞

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز، چه مساله ای بینتون بوده که باعث شده همسرتون اینطور بگه؟

شما باید همونجا برمیگشتین خونتون و ازش میپرسیدین و با هم صحبت میکردین

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...

عزیزم یعنی پدرتون باهاش صحبت نکردن دلیلش چیه واسه اینکار؟یعنی بدون هیچ دلیل منطقی اینکارو کردن؟به نظرم که شما باهمسرتون وارد بحث نشید پدرتون بهشون زنگ بزنن و بگن بیان اونجا و بشینید سه نفری صحبت کنید و در موردش حرف بزنید 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن