ده روز پیش اومدم خونه پدرم برای مهمونی شوهر فرداش گذاشت رفت وبه پدرم گفت به دخترت بگو فکر کنه هر وقت تونست با من زندگی کنه برگرده خیلی بی دلیل حتی رو قبلش که خونه بابام بودیم باهم خوش بودیم میگفتیم ومیخندیدیم یک دفعه بی دلیل اینجوری کرد حالا ده روزه رفته خونه نه زنگی بهم زده نه پیامی داده منم باهاش قهر کردم نمیدونم چیکار کنم دلم براش تنگ شده دوست دارم برگردم خونمون کمکم کنید بگید توروخدا چیکار کنم😞😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یعنی پدرتون باهاش صحبت نکردن دلیلش چیه واسه اینکار؟یعنی بدون هیچ دلیل منطقی اینکارو کردن؟به نظرم که شما باهمسرتون وارد بحث نشید پدرتون بهشون زنگ بزنن و بگن بیان اونجا و بشینید سه نفری صحبت کنید و در موردش حرف بزنید
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن