2777
2789
عنوان

ده روزه با شوهرم قهرم نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 47 پست
خوب مادرشوهرت وقتی باش صحبت کرده،علتو جویا نشده؟شوهرت چی بهش گفته؟

مادرشوهرم هم وقتی رفته زنگ نزده مادرم میگه که من بهشون زنگ نزنم چون بی دلیل قهر کرده

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردا زنشونو نبینن بهانه گیر می شت اشتباه کردی با مادر شوهرت حرف زدی

پس چیکار میکردم ؟

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            
واااااااا دنبال بهانه بوده. تا حرف خودشو نشنیده تصمیمی نگیر

اخه نمیدونم چیکار کنم خانواده من میگن تا اونها زنگ نزدن تو زنگ نزن اونها هم زنگ نمیزنن

خیلی همدیگه رو دوست داشتیم هیچ مشکلی نداشتیم یک دفعه ای اینجوری شده😭😭

پس چیکار میکردم ؟

بهتر نبود مشکلاتتونو دو تایی حل می کردید تا این که پیغام و واسطه بفرستی؟

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
مادرشوهرم هم وقتی رفته زنگ نزده مادرم میگه که من بهشون زنگ نزنم چون بی دلیل قهر کرده

راست میگه مادرتون.پدرتون باشوهرت تماس بگیره بیاد خونتون باهاش بحرفید.مادرشوهرت اگه ادب داست و ناراحت بود پاپیش میذاشتو قائله و ختم میکرد.طرف حساب شما شوهرته نه مادرش اگه شوهرت جوابگونشد وحل نشد باید باپدرمادربرادرش حرف بزنید

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

چه مرد بی فکر و لوسی!! 

من بودم همون اول زنگش میزدم که چه غلطی داری میکنی اونجا خونه تو نیست که راجع به بود و نبود من تصمیم میگیری.. اگه موردی باهات داشته باشم خودتو میفرستم خونه مامانجونت نه اینکه خودم برم

دوم اینکه اگه دلیلش نرفتن 13 بدر خونه مامانش باشه میرم مهرمو میذارم اجرا خودمم میرم سر خونه زندگیم

دلیل اینکارمم اینکه یکم سختی بکشه بلکه مرد بشه

تامام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اخه نمیدونم چیکار کنم خانواده من میگن تا اونها زنگ نزدن تو زنگ نزن اونها هم زنگ نمیزنن

برو مشاور راهنماییت کنه عزیزم

ما هر دو مقصریم ولی من اشتباهامو قبول داشتم همسرم نه

مشاوره هم رفتم گفت تو سیاست بلد نیستی

ادامه میدم تا یاد بگیرم 

زنگ بزن حرف بزن نذار زندگیت بخاطر یه سوتفاهم بهم بریزه بگو میخوام ببینم دلیلش چیه اون علتشو میدونه من خبر ندارم باید علت اینکارشو بدونم عروسک که نیستم هر وقت دلش خواست منو بخواد هروقت نه نخواد بگو میگم تکلیفم روشن بشه سریعتر باهاش تماس بگیر و  محکم و منطقی باهاش حرف بزن 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
خیلی همدیگه رو دوست داشتیم هیچ مشکلی نداشتیم یک دفعه ای اینجوری شده😭😭

شما اشتباه فکر کردی هم رو دوست دارید

اونکه معلومه شما رو دوست نداره

مگه میشه ادم یه نفر رو دوست داشته باشه و ده روز ازش خبر نگیره اون هم به یه دلیل بیخود!!!

مشکل زندگیتون بیشتر از چیزی هست که شما فکر میکنید. معمولا خانمها بیشتر تو خیال دوست داشتن میرن. اگه اشتی هم کردید حتما پیگیر باشید چرا این اتفاق افتاد و چه دلخوریهایی وجود داشته. یا اگه اخلاق شوهرتون این مدلیه و قهر میکنه خدا به دادتون برسه.