2777
2789
عنوان

آزمایش 15هفتگی مال چیه؟

1830 بازدید | 20 پست

بچهامن سونو ان تی و ازمایششو دادم و جوابش خوب بود. ان تی 1.29 بود و تو ازمایش هم ریسک سندروم داون  نوشته بود screen negative... من هماتوم هم دارم.حالا نمیدونم این ازمایش مال چیه بنظرتون؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شکل قرار گیری جنین 

من که نرفتم

نه هیجده هفته رو نه پونزده و شونزده هفته رو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

غربالگری دومه

استرس چرا؟ هفته ۱۵ یا ۱۶ همه آزمایش غربالگری دوم رو میدن و هفته ۱۸ سونو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

غربالگری اول آزمایش و سونو همزمان انجام میشه ولی غربالگری دوم آزمایشش دو هفته زودتر

جای نگرانی نیست عزیزم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
غربال دوم ازمایشم داره مگه؟ مگه فقط سونو نیس؟ 

نمیدونم ولی فکرکنم داشته باشه

به هرحال دکتر من گفت دومی اختیاریه برای کسایی که جواب اولی خوب بوده منم گفتم نمیرم پس

گفت شونزده هفته یدور باید بری و برام نوشت ولی اونم نرفتم میگن برای مدل قرار گیری جنینه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید