avisa22 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 85 عنوان توروخدا ی جراح بینی خوب تو تهران معرفی کنید بهم 208 بازدید | 10 پست واقعا سر در گمم نمیدونم چکارکنم ی دکتر خوب و میشه معرفی کنید؟ بدتر از نفهمیدن ادعای فهمیدنه 1398/01/24 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27343 دکتر علیرضا محبی عالیه و دکتر امیر سجادیان پیج اینستاشونو ببین همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 تو تل سرچ کن دکتر حبیب سهرابی کاراش عالیه بینی غضروفی گوشتی روهم خوب عمل میکنه هزینه اش پایینه مشاوره قبل وبعد ازعملم رایگانه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
سوگولخانومم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 850 تو تل سرچ کن دکتر حبیب سهرابی کاراش عالیه بینی غضروفی گوشتی روهم خوب عمل میکنه هزینه اش پایینه مشاور ... چقدرمیگیره
royaaae عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 4660 دکتر رزم پاعمل بسته انجام میده و خیلی راحتهالبته اگر قیمتش برات مهم نباشه گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
nasimnasim26 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16647 من خودم پیش کاظم زرگری عمل کرده ام کرج واقعا راضیم تهران بخوای تعریف حمیدرضا مفرد زیاد شنیدم خواستی بزن اینستا ببین کاراشو بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 چقدرمیگیره برامن تیرماه پارسال۳۵۰۰گرفت جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
fati_1381 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 4218 خانمی از هیچ دعانویسی جواب گرفتی !؟ باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم