2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم صحبت کن زیاد شوخی نکن هممممیشه مرتب باش خوشبو باش به همه احترام بذار سعی کن تاریخ تولد آدما رو به ذهن بسپاری افرادو با آقا و خانم و جان صدا کن آرایش و سلامت پوست و مو و ناخونت فراموش نشه همیشه خوشپوش باش وقت شناس باش خوشرو باش به خودت اهمیت بده چیزای ارزون نخر و .

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

دقیقا منظورتون از با کلاسی چیه؟

روزی چندتا از این مدل تاپیکها میبینم جدیدا

واقعا با پرستیژ بودن یه چیز ذاتیه و یه مقداریش به خانواده برمیگرده

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

با وقار راه رفتن لحن خوب داشتن تمیز بودن مناسب شرایط لباس پوشیدن اصلا هم به چادری یا مانتویی یالخت بودن نیست 

الانم که جامعه پراز بیکلاسای پرادعا خودشون لخت مبکنن واقعا زشته به نظرم هرچی مدل لباس تقریبا ساده و شیک باشه باکلاس تراز مدلای عجق وجقه 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ازنظرمن باکلاس بودن ینی سرمون تو زندگی خودمون باشه

اینم مهمه فضولی موقوف یجیزی رو اگ گفتن شنیدی شنیدی اگر ن هی ادامش نده یا هی نپر وسط ی بحثی ببین چی ب چیه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

من با کلاس بودن رو با کلاس گذاشتن متفاوت میبینم! 

خیلیا کلاس میذارنو در واقع با کلاس واقعی نیستن...اما خیلیا در کمال سادگی و متانت و بی شیله پیله بودن،کلاس از شخصیت و رفتارشون میباره...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

با کلاسی از نظر هر کس متفاوته.

یکی باکلاس بودتو تو پول میبینه

یکی شغل 

یکی شعور

و....

به نظر من با کلاس بودن 

یعنی خودت باشی،خوش پوش وموقر رفتار کنی،جایی که نظر ازت نمیخوام نظر ندی،وجایی که نظر خواهی میشه ازت با احترام ودرست جواب بدی ،دخالت بی جا نکنی،چشم‌وهم چشمی نکنی،ومهمتر از همه خوشبختی با بدشانسیاتو جار نزنی و واسه دل خودت زندگی کنی نه واسه تو چشم کردن دیگران.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

وقتی از بقیه تو جمعی که هستی سرباشی باکلاسی اونم به نظرم بستگی داره تو چه شرایطی زندگی میکنی از همه چیز مطلع باشی تا بتونی راجع بهشون صحبت کنی شیک باشی برند ارو بشناسی تو هرزمینه ای خوبشو بشناسی مثلا فلان دکتر پوست به خودت برسی و این چیزا به نظرم کسایی که خانواده باکلاسی دارن از بچگی با کلاسی و یاد میگیرن و تو ذاتشونه خودتو دوست داشته باشی و اجازه بی احترامی به کسی ندی و...