2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هم هرچی ساده‌تر لباس بپوشی شک‌تر و باکلاس‌تره.

اه اه بعضیا تیپ‌های عجیب غریبی میزنن حس میکنن خیلی باکلاسن ولی مصداق کامل یه آدم بی‌کلاس میشن‌.

رفتار و شخصیت هم توی باکلاسی خیلی مهمه. 

انقد استرس دارم که نگو وقتی هم تو جمع درباره چیزی اطلاعات هم داشته باشم موقع سخن عرق میکنم به تته پت ...

وقتی داری حرف میزنی فقط یه نفرو نگاه کن کسی که میخوای باهاش حرف بزنی  انگار بقیه نیستن تو مشکلت اینه کم تو جمع بودی سعی کن حرف بزنی حتی با تپق زیاد تو جمع باش کم کم برات عادی میشه و اعتماد بنفس میگیری الان تپق بزنی و حرف زدنو باد بگیری بهتر از چندسال دیگس نترس از الان شروع کن  از جمع خانوادت شروع کن 

خب همیشه شیک پوش ومرتب باش. کم حرف و با آرامش. مطالعه تو ببر بالا 

یه دختری توی فامیل ما هست خیلی شیکه و ادعای باکلاسی داره ولی واقعا بیسواده. 

با کلاسی یعنی همه چیز تموم. ظاهر و باطن وتحصیلات و شغل 

اگه بچه داری همیشه شیک پوش ومودب باشه 

با شوهرت ست باشی. البته نه در حد خفه شدن 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

تو کار دیگران دخالت نکردن ،غیبت نکردن و تو حاشیه نبودن ،بوی عرق ندادن(مام و عطرت همیشه به راه باشه)دهان خوشبو( با مسواک و آدامس) لباسهایی که یا ست باشن یا هارمونی داشته باشن ،و لباسهای متناسب باهرمکانی عروسی ی مدل دانشگاه ی مدل 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
آره بعضی وقتا بخاطر اضطراب به مهمونیاشم نمیتونم برم ولی دیگه سعی میکنم این و بزارم کنار ولی سخته

وقتی بری تازه میبینی چه راحته مهمونی برو مهمونی بگیر با مدلای مختلف ادما اشنا شو خودت باش فکر نکن فلانی از این طبقه اجتماعی حالا باهم چی بگیم راحت باش چندساته؟