بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با آزمایش خون هم جنسیت رو میتونستن تشخیص بدن صد در صدی هم هست
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
اره عالی شد . اخه ادم خبر بارداریشو بفهمه از همون موقع چیزای کوچولو ببینه دوست داره بخره ولی چون نمیدونه بچه دختره یا پسر باید یا دست نگه داره یا فانتزی نخره و اسپرت بخره تا وقتی جنسیت مشخص بشه . اما اینجوری دیگه با خیال راحت میتونن خرید کنن
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
از کجا باید تهیه بشه فک نکنم هنوز ب دارو خونه ها رسیده باشه
خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
انشالله که مادر میشی عزیزم ولی به این چیزا دلنو خوش نکن والا طرف رفته بهترین مراکز سونو بروز ترین دستگاه ها گفتم دختره یه روز قبل زایمانش فهمیده بچش پسره این که ایران بود تو انگلیس یکی داشتیم 9 ماه تموم تک قلو داشت بعد زایمان فهمید دو قلو بوده هیچ کسی متوجه نشده بود