2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت بچه از هفته ی هفتم امکان پذیر شد 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 86 پست
ایشالا بزودی مامان میشی منو خیلی دعا کنید لطفا نمیدونم نی نی م چه وضعیتی داره الان ازبیمارستان اومدم ...

چرا فدات ؟؟؟؟چیشده ؟الان پنج تا صلوات میفرستم با یا من اسمهو دوا ...بگو چیشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم بهتون😍زود میفهمید نی نی چیه  برای منم دعا کنید

عزیم این کارو ازمایشگاه انجام میده یا خودمون میتونیم...کجا میفرشن آزاده فروشش یعنی

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
انشالله که مادر میشی عزیزم ولی به این چیزا دلنو خوش نکن والا طرف رفته بهترین مراکز سونو بروز ترین دس ...

خارج از کشور که اصلا تعیین جنسبت ممنوعه گویا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
چرا؟

نمیدونم...قانونشون اینجوریه انگار....

چرا فدات ؟؟؟؟چیشده ؟الان پنج تا صلوات میفرستم با یا من اسمهو دوا ...بگو چیشده

قربونت برم عزیزم خدا از دهن شما حال دل منو اروم کنه.غربالگری اولم مشکل داره دکتر میگه باید ازمایش بیشتری انجام بدی مشخص بشه بچه سالمه یانه..من دومین بچه م هس ولی دوسال دکتر رفتم واومدم تاخدا بهم بخشیدش ولی الان سه روزه استرس داره نابودمیکنه منو.ته دلم مطمعنم خدابه من یه بچه سالم دیگه داده ولی دکتر میگه پزشکی چیزه دیگه ای میگه.خدا به همه کمک کنه به منم کمک کنه بچه م سالم باشه

خارج از کشور که اصلا تعیین جنسبت ممنوعه گویا

ممنوع که نیست ولی دیر میگن ولی تعیین جنسیت نبوداین مورد .  دو قلو تا ماه اخر گفته بود تک قلو بهترین بیمارستانم رفته بود بعد زایمان دوتا بچه دادن بغلش 

یه مامان خوب
نمیدونم والا ننوشته ولی چون خون لازمه فک کنم ازمایشگاها انجام میدن

این واسه منم صبح تو تل اومد ولی نمیدونم چه جوریه آیا دارو خونه میفروشن خودمون باید انجام بدیم یا باید بریم دکتر زنان برامون بنویسه بدیم ازمایشگاه انجام بدیم....

ممنوع که نیست ولی دیر میگن ولی تعیین جنسیت نبوداین مورد .  دو قلو تا ماه اخر گفته بود تک قلو به ...

والا من شنیدم گفتن جنسیت ممنوعه دختر خاله و دختر داییهای خودمم خارج از کشورن میگن که جنسیتو نمیگن به آدم

جدی؟ از هفته هفتم؟

بله از هفته های پایین 

آزمایش تو کشور خودمون هم گرفته میشه خیلی از اطرافیانمون انجام دادن 

منتهی هزینش ۱/۵۰۰ تا ۲ میلیون هستش

از همون ابتدا ۱۰۰ در۱۰۰ میگن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
والا من شنیدم گفتن جنسیت ممنوعه دختر خاله و دختر داییهای خودمم خارج از کشورن میگن که جنسیتو نمیگن به ...

پس این جشنای تعیین جنسیتشون رو چطوری میگیرن ؟

البته میدونم تو آلمان نمیگن جنسیت رو ولی خو شاید قانون همه کشور ها اروپایی نباشه دخر عموم هم کانا بود بهش گفتم جنسیت هر دوتا زایمانشو

ولی جالبه ها نمیگم چطوری وسایل تهیه میکنن

یه مامان خوب