2777
2789
نمونه کاراشون خیلی قشنگه،هزینه شون هم مناسب تقریبا

اگه درباره چهره آریایی مطالعه کنی به بینی خودت افتخار میکنی که اصالتت رو نشون میده قرار نیست همه بینیشون کوچیک و عروسکی باشه مثل اینه که مردم آسیای شرقی چشماشونو درشت کنن و اون اصالت رو تو چهره شون از دست بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دکتر نجفی بسیار ناراضی بینیم کج شده.پره های نامتقارن.زیز تیغه ۲ تیکه .آب ریزش سمت راست خیلی دکتر بدیه فعلا باید ۱ سالم تموم بشه برم ترمیم موندم پیش کی برم پول ترمیم ندارم شاید از دستش شکایت کنم خیلی روانی دارم میشم  

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

ببین من باهاش یه ماهه عمل کردم. بهش گفته بودم خط کانتور بنداز از همون ویزیت بهم گفت نمیشه اگه بندازم نمیتونی نفس بکشی بینیم از روبه رو فعلا خیلی ورم داره ولی کلا نازک و باریک نیست که خودشم گفته بود دیگه .هیچ مشکل دیگه ای ندارم و ماساژ هاش خیلی تاثیر داره من هر روز با ماساژ ورمم کمتر میشه تازه سیگار میکشم و نمیزاره زودتر خوب شه