2777
2789
تازه عمل کردید؟هزینه تون چقدر شد؟مدل بینی تون چیه؟

۱ ماه نیم پیش چهارو پونصد ولی هزینه جدیدش پنج و پونصد شده واسه من نیم فانتزی تقریبا

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک تون باشه،قبلش چطور بود؟

قبلش قوز نداشت اصلا یکم سوراخ هاش نامتقارن بود یکم حالت کجی گرفته بود الان عکس قبل و بد میزارم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
سلطانی فر رو میپسندم ولی میگن خیلی کارخرابی داره. .... منم میخاستم برم پیشش ولی پشیمون شدم. ... قیمت ...

وااای واقعا میگید؟؟؟؟؟شما دیدید کارای خرابشو؟؟؟اخه توهمین سایت ک خیلی ازش تریف میکردنو میگفتن خراب نداره!!استرس گرفتممم

وااای واقعا میگید؟؟؟؟؟شما دیدید کارای خرابشو؟؟؟اخه توهمین سایت ک خیلی ازش تریف میکردنو میگفتن خراب ن ...

من حضوری مطب نرفتم. ... توی پیج دکترای دیگه بد گفتن. ... حتی توی پیج خود دکتر کامنت هارو بسته ،،، خب چه دلیلی داره که اینکارو کنه ؟ به نظرم حضوری برو مطبشون و ببین کارهارو از نزدیک. ... نمونه عکسهای اینستا خوب بودن منم خوشم اومد ولی ازینکه کامنت ها بسته س دودل شدم. ... 

من حضوری مطب نرفتم. ... توی پیج دکترای دیگه بد گفتن. ... حتی توی پیج خود دکتر کامنت هارو بسته ،،، خب ...

اره منم ازینکه کامنتارو بسته شک کردم.بعد ی نفرو تو دانشگا دیدم ک دماغش کاره این بودو خوب شده بود،توی همین سایتم کلی تعریف ازش خوندم فک کردم شاید خوبه:(

اره منم ازینکه کامنتارو بسته شک کردم.بعد ی نفرو تو دانشگا دیدم ک دماغش کاره این بودو خوب شده بود،توی ...

من عملم صددرصد بشه اولین جایی که برم پیش سلطانی فر میرم ببینم چه جوریاس چون نیمه فانتزیش خوبه. .... بازم شمام میخای عمل کنی دو سه بار برو مطب دکترها ببین چه خبره بعداقدام کن. ..

موفق باشی