2777
2789
عنوان

میخام کار کنم

204 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من دانشجو هستم تو خوابگاه.توعقدم ولی نه از خونوادم پول میگیرم نه میخام از شوهرم بگیرم. شماکاری سراغ ندارین که واقعا به در آمد برسه خیلی نیاز دارم چون تا حالا تو زندگیم کاری هم. نکردم .یه کار بگین که واقعا جواب بده

گناه بزرگ منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو عقد یاد شوهرت ندی پولت بده دیگ هم نمیتونی بگیری

نصیحتمو گوش بگیر ک چار روز دیگ چندتا زن رو دیدی شوورشون عین ریگ پول خرجشون میکرد و نازشونم میکشید

اما تو پول نمیگیری شوهرتم قدرتو نمیدونه افسوس نخوری

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
خب عزیزم چه هنری داری؟

والا از شما چه پنهون هیچی. ولی میتونم کارای خلاقیتی از تونت یادبگیرم و درست کنم مث جعبه جادویی وبند عنیکو ِِ. ولی میترسم جواب نده. 

گناه بزرگ منی

والا از شما چه پنهون هیچی. ولی میتونم کارای خلاقیتی از تونت یادبگیرم و درست کنم مث جعبه جادویی وبند ...

اینجور کارا ریسکه یه وقت کلی سرمایه هزینه های اولیتو میکنی و زمان میزاری اما برنمیگرده بهت و بیشتر میری تو فشار مالی

رشتت چیه؟چی میخونی

اگ تو عقد یاد شوهرت ندی پولت بده دیگ هم نمیتونی بگیری نصیحتمو گوش بگیر ک چار روز دیگ چندتا زن رو دی ...

شوهرم میده ولی دیگه غرورم نمیزاره ازش پول بگیرم. اخه مامانم بیخودی باهاش بحث کرد که ما خودمون خرج دخترمونو میدیم .ولی خبری نشد.. حالا دیگه عمرا به هیچ کدوم رو بندازم.دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه تا هرچی بخوام بخرم

گناه بزرگ منی

والا از شما چه پنهون هیچی. ولی میتونم کارای خلاقیتی از تونت یادبگیرم و درست کنم مث جعبه جادویی وبند ...

بشین سر جات 😉😉

نمیخواد از ما کارای خلاقانه یاد بگیری 

اول یادبگیر هم از خانواده و هم از همسرت پول بگیری 

هر دو وظیفه دارن تو رو تامین کنن 

فعلا درست رو بخون و اگر خیلی در مضیقه هستی وام تحصیلی هم بگیر

شوهرم میده ولی دیگه غرورم نمیزاره ازش پول بگیرم. اخه مامانم بیخودی باهاش بحث کرد که ما خودمون خرج دخ ...

چراغرورت نزاره؟بروبگیر.نزارعادت کنه به ندادن.توعقدباید شوهرپول بهت بده که اززمانی که خطبه عقدخونده میشه مردبایداون پولو پرداخت کنه حالا میخواداسمش نفقه یاتوجیبی باشه