2777
2789
عنوان

میخام کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست

آدم اگه خلاقیتی داشته باشه خیلی بهتره. بعدشم گیریم یه روزی رسید که کسی جز خودم نبود. نباید مث الان منتظر یکی باشم کمکم کنه. به هر حال نظرشمام درست . در ضمن من بخوام از خونواده یا شوهرم پول بگیرم فقط کافیه بگم بدین. خودم نمیخام اینجوری بشه

گناه بزرگ منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میده ولی دیگه غرورم نمیزاره ازش پول بگیرم. اخه مامانم بیخودی باهاش بحث کرد که ما خودمون خرج دخ ...

این لج کردن الکیه

ادم سر زندگی با شوهرش لج نمیکنه ک

شوهرت وظیفشه خرجتو بده حرف مامانت اشتباه بوده

میخای کار بکنی بکن

ولی نه با این دید ک کار کنم پول از کسی نگیرم

با این دید ک ساعت خالی زیاد دارم کار کنم پولی هم دستمو بگیره

از شوهرتم پول میگیری چون اون پولی ک در میاری کمته و تو خرجت بالاتره حتی اگر حقوقت ده میلیون بود

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
آدم اگه خلاقیتی داشته باشه خیلی بهتره. بعدشم گیریم یه روزی رسید که کسی جز خودم نبود. نباید مث الان م ...

افرین طرز تفکرت درسته

ولی اگ از مرد پول نخای شاخ درمیاره شاخت میزنه!!!

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
والا از شما چه پنهون هیچی. ولی میتونم کارای خلاقیتی از تونت یادبگیرم و درست کنم مث جعبه جادویی وبند ...

سلام دوستان 

من خودم انواع کرم و صابون گیاهی تولید میکنم با بهترین مواد و روغنها

فوق العاده عالی و حس خوبی  به پوست میده هرکسی استفاده کرده

نماینده فروش میخام از همه استانها با پورسانت خیلی خوب که میتونیم باهم کار کنیم

حتی واسه پوست های خودتونم کرم صابون میخاین در خدمتم

واسه ارتباط یا دیدن محصولاتم اینستاگرام در خدمتم

darma_soap

شوهرم میده ولی دیگه غرورم نمیزاره ازش پول بگیرم. اخه مامانم بیخودی باهاش بحث کرد که ما خودمون خرج دخ ...

سلام دوستان 

من خودم انواع کرم و صابون گیاهی تولید میکنم با بهترین مواد و روغنها

فوق العاده عالی و حس خوبی  به پوست میده هرکسی استفاده کرده

نماینده فروش میخام از همه استانها با پورسانت خیلی خوب که میتونیم باهم کار کنیم

حتی واسه پوست های خودتونم کرم صابون میخاین در خدمتم

واسه ارتباط یا دیدن محصولاتم اینستاگرام در خدمتم

darma_soap