2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مفت خور

461 بازدید | 28 پست

دیروز تو دعوا بهم گفت مفت خور چهار سال خوروندمت در صورتی که حالا بماند وظیفشه من خیلی کمک خرج زندگی بودم و کم توقع از سر سادگی الان از صبح برا اون غذا گزاشتم ولی خودم لب به هیچی نزدم بهم بر خورده اونم نخورده هیچی به نظروتون چیکار کنم دلم نمیاد چیزی بخورم مفت خورم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره مفت خورم کلفتتم هستم امپراطور 

ازاین ب بعدکارای خودتو بکن و منم میرم سرکار خرج خودمو میدم 

حساب کتاب پولای دادمتم بده چون تو زن گرفتی من شوهرنگرفتم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مابرای اقوام پیرمون دنبال پرستاریم بااینکه ایشون همه کاراشوخودش میکنه فقط یکی میخوایم که اشپزی کنه ویادش باشه تایم داروهاشووهمچنین کسی به زیربیست تومن باجای خواب وغذاراضی نیست اینجاروداشته باشین

زن برای همسرش هم خواب اشپز پرستاربچه سرویس بچه تمیزکاروممکنه نقش های دیگه ایم که یادم نیست داشته باشه چرافکرمیکنن باچندرغازی که به همسرشون میدن بایدمنت بذارن اگرکس دیگه ای ازبیرون این کارهاروبراشون میکردحداقل حقوق صدتومن درماهوداشت