2777
2789
عنوان

یبوست بچه هفت ماهه

87 بازدید | 16 پست

سلام دوستان پسرم هفت ماه و نیمه س پنج روزه شکمش درست کار نمیکنه دیروز با شیاف گلیسیرین به سختی یکم کار کرد تا الان هم روغن زیتون ، آب گرم ، کره ، ماساژ زیر شکم ، خاکشیر بهش دادم ولی اثر نکرده همش زور میزنه ولی موفق نمیشه کسی راه دیگه ای بلده

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

من یادمه پسرم ۷روزموفق نشداخرش دگتربش سناگل تجوبزکردتارفت اگ کارنکردببرش دکتر

راستی حمومم ببرخیلی خوبه بعدحموم اگثراشکمشون کارمیکنه 

میشه بپرسم ازکی نشست خودش؟

وخدایی که بشدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای شکم ماساژ میدی؟؟دور نافش با روغن زیتون به صورت دورانی ماساژ بده یک رب

دور نافش ماساژ میدم منم جهتش فرق نمیکنه بعضیا میگن خلاف عقربه های ساعت؟

عزیزم ببرش دکتر چون غذا میخوره من خالم ب پسر پدی لاکت میدهمخوبمیشه

پدی لاکت تا پنج ماهگی میخورد زنگ زدم دکترش گفت روغن زیتون غذاش زیاد کن ولی فایده نداشت

من یادمه پسرم ۷روزموفق نشداخرش دگتربش سناگل تجوبزکردتارفت اگ کارنکردببرش دکتر راستی حمومم ببرخیلی خ ...

یبار بردم حموم بازهم امتحان میکنم ممنون

تقریبا از روز هفت ماهگی میشینه ولی باید مواظب باشبم یهو از عقب نیوفته

استارتر سیب گلاب وبذاربپزه پورش کن  بده بخورهدخترمنم 6ماهشه یبوست میگیره ولی اذیت نمیشه من هرموقعه بهش دادم شکمش بعدش کارکرده انجیرم بخیسون ابشوبده بخوره من امتحان کردم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁