2777
2789
عنوان

بسته شدن مجرای اشک نوزاد 6 ماهه 😢

192 بازدید | 9 پست

سلام مامانای قشنگ 😘

پسرم از 3 ماهگی اشک از چشماش میومد بردیم پیش چشم پزشک گفت مجرای اشکش بسته شده باید ماساژ بدی روزی 200 بار😭واقعا نمیرسم ماساژ بدم.کسی اینجوری بوده نینیش؟خوب شده؟چیکار کردین؟میگن اگه باز نشه باید عمل بشه😭😭😭راهه دیگه ای نیست؟

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پسر منم اینجوری بود، موقع شیردادن گوشه چشمشو ماساژ دادم بعد ۲ ماه کااامل خوب شد نه دیگه ۲۰۰ بار

خداروشکر 🙏پسر من شیر خشکیه اصلا نمیتونم تو شهر غریبم دست تنهام نمیرسم اصلا😭

من دخترم خیلی ترشح داشت اشک میومدازی چشش 

از۱۵ردزگی تل۴ماه 

دکتریهفته قطره جنتامایسین دادخوب شد

بمنم گفتخ بودردزی ۱۵تا۲۰بارماساژولی من یبارندادم اصن نمیزاشت 

وخدایی که بشدت کافیست
خداروشکر 🙏پسر من شیر خشکیه اصلا نمیتونم تو شهر غریبم دست تنهام نمیرسم اصلا😭

نترس عزیزم، سعی کن هر وقت یادت افتاد حتما  ۲،۳ دقیقه ماساژ بدی، هر چی ماساژ بدی زودتر باز میشه،سهل انگاری کنی مجبورت میکنن میله بزنی، باید زود بهش برسی، هر چی دست دست کنی درست شدنش سختره

من دخترم خیلی ترشح داشت اشک میومدازی چشش  از۱۵ردزگی تل۴ماه  دکتریهفته قطره جنتامایسین دا ...

دورت بگردم عزیزم خداروشکر ک خوب شد یعنی مجرای اشک دختر گلت بسته بود ؟عکس قطره رو داری یرام بفرستی ؟شرمنده ها توروخدا

نترس عزیزم، سعی کن هر وقت یادت افتاد حتما  ۲،۳ دقیقه ماساژ بدی، هر چی ماساژ بدی زودتر باز میشه، ...

وای خداااا😭😭😭این دیگه چی بود افتاد تو زندگیم😢اره ماساژ میدم هرطوریه.ممنون از راهنمائیت گلم🙏🙏🙏😘😘😘