2777
2789
عنوان

خواهشا کمکم کنید

61 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من باردارم توی 10 هفته و 3 روزم لک بینی قهوای داشتم که صبح از خواب پاشدم اومد و بعد تا شب قطع شد فرداش رفتم دکتر بهم شیاف سیکولوزیست داد بعد 11 هفته 1 روزم بود باز لک قهوای شدم تا شب قطع شد .شنبه میرم دکتر .سوالم اینه که چرا اینحوری لک میشم و بهم بعضیا میگن که دهانه رحمت باز شده شاید بدوزن واقعا؟یعنی این لکا خوب نمیشن ؟بدتر میشن؟ یعنی تا سه ماهم رد بشه خطر رفع میشه یا اینجوری میمونم و تا آخر حاملگیم باید استراحت کنم و رابطه نداشته باشم .و دکترم که اولین بار لک شدم گفت تا دو هفته رابطه نداشته باش و کارای معمولیتو بکن فقط مسافرت نرو بعد دومین بار که لک شدم هنوز دکتر نرفتم شنبه میرم راهنماییم کنید چیکار کنم خوب شم و تا آخر حاملگیم اینجوری نمونم   

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   

منم تا الان که 19هفته هستم از اول بارداری لکه بینی داشتم هنوزم دارم تو سونو هم دکتر گفت همممممه چیز خوبه نمی‌دونم مشکل کجاست ولی دکترم گفت عفونت داری و دیروز قرص واژینال مترونیدازول برام تجویز کرد 

منم تا الان که 19هفته هستم از اول بارداری لکه بینی داشتم هنوزم دارم تو سونو هم دکتر گفت همممممه چیز ...

دهانه رحمتم معاینه کرده که ببینه باز شده یا نه؟از واژن معاینه نیکنن یا تو سونو نشون میده دهانه رحم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا الان که 19هفته هستم از اول بارداری لکه بینی داشتم هنوزم دارم تو سونو هم دکتر گفت همممممه چیز ...

من لکم از هفته 10 شروع شده

دهانه رحمتم معاینه کرده که ببینه باز شده یا نه؟از واژن معاینه نیکنن یا تو سونو نشون میده دهانه رحم

معاینه رحم کردند گفتن عفونت‌های چون من هم بوی بدی میداد هم لکه می‌دیدم 

یعنی از این همه خانوم کسی نبود کمک کنه یا تجربشو بگه اگه یه تاپیک خیانت بود الان همه نظر میدادن ب داد منه بیجاره کسی نیست برسه