2777
2789
عنوان

انقباض رحم در بارداری

499 بازدید | 20 پست

سلام دوستای مهربونم.

من الان بیست هفته هستم و از هفته هفدهم انقباض داشتم دکتر رفتم بهم پرولوتون داد. وقتی پرولوتون رو میزنم تا یک روز شکم و رحمم میشه مثل سنگ و کمی هم دو طرف شکمم درد میگیره ولی بعد از یک روز همه چیز عادی میشه تا یک هفته. و هفته بعد دوباره با زدن امپول همون حالت بهم دست میده.راستش کمی میترسم.چون من تو بارداری قبلیم زایمان زودرس داشتم و بچه ام رو ازدست دادم.دوست جونا میشه اونا که تجربه دارن بیان

هیچوقت از روی ظاهر همدیگه رو قضاوت نکنیم  

این انقباض چطوریه اخه من اصلا نمیدونم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .چرا سرکلاژنشدین؟

عزیزم زایمان زودرس قبلیم تو هفته سی و دو و بخاطره پارگی رحم بود.مشکل کوتاهی دهانه نداشتم.تو این یکی هم هفته نوزده اندازه دهانه ۳۵ بود و دکتر گفت نیاز نیست.

این انقباض چطوریه اخه من اصلا نمیدونم 

انقباض یعنی ماهیچه های رحمت سفت میشه و شکمت میشه مثل سنگ. برای بعضی ها با درد همراهه. ولی من درد ندارم و فقط متوجه انقباض میشم. ادم خودش متوجه میشه شکمش سفت میشه

عزیزم زایمان زودرس قبلیم تو هفته سی و دو و بخاطره پارگی رحم بود.مشکل کوتاهی دهانه نداشتم.تو این یکی ...

عزیزم تو هفته 32 چرا نینی نموند ?? اخه میگن میمونه ک

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
عزیزم تو هفته 32 چرا نینی نموند ?? اخه میگن میمونه ک

بچه من فقط یک رب موند.یکم دیر مشکلم رو تشخیص دادن باعث شد ریه هاش پر خون بشه. بعد از به دنیا اومدن هم نتونستن ریه هاش رو تخلیه کنن

بچه من فقط یک رب موند.یکم دیر مشکلم رو تشخیص دادن باعث شد ریه هاش پر خون بشه. بعد از به دنیا اومدن ه ...

😔😔😔متاسفم عزیزم ،ان شاءالله خدا یه نینی سالمو صالح بهت بده

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
انقباض یعنی ماهیچه های رحمت سفت میشه و شکمت میشه مثل سنگ. برای بعضی ها با درد همراهه. ولی من درد ندا ...

بعضی وقتها سفت شدن که طبیعیه بچه خودشو سفت میکنه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شیاف و قرص ندادن بهتون برا انقباض .قرص دوفاستون 

چرا اتفاقا.هم روزی یه شیاف دادن.روزی دوتا دفاستون و هفته ای یه دونه پرولوتون.ولی بازم این انقباض رو دارم

نمیدونم عزیزم اخه میگن باعث زایمان زودرس میشه

فقط از خدا میخام این روزا برای همه باردارها زود بگزره