2777
2789

بعضی وقتا شوهرا ی کارایی میکنن که خیلی دوس دارید خیلی بهتون آرامش میده 

قشنگ ترین کاری که همسرتون براتون کرده چی بوده 

وقتی ناراحتم و تو خودمم می‌فهمه و میگه امروز خوب نیستی و میگه بیا حرف بزن ببینم چته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار قشنگ زیاد میکنه

چون افسردگی پنهان دارم و اون درجریانشه 

کلا از اپل ازدواج هرکاری که دوست ندارم رو نمیزاره انجام بدم مثل کار خونه و آشپزی و تمیزکاری

میاد کل روزشو برام تعریف میکنه با ذوق و شوق تا حالم بهتر بشه

موقعی که آشنا شدیم قید مهاجرتشو زد و گفت ازدواج کردیم باهم بریم

متاسفانه من لیاقتشو ندارم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

تازه عقد کرده بودیم 

با خونوادم رفتیم خونه مامان‌بزرگم شهر دیگه 

دو سه روز نگذشته بود دیدم ساعت 6 صبح صدای همسرم میاد که با مادربزرگم صحبت میکنه 😅 

دلش تنگ شده بود و 800 کیلومتر رانندگی کرده بود تا بیاد ببینتم🥺🥺

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خیلی کارا کرده ، نمیدونم کدومو بگم

ولی هیچ کدوم اندازه محبت هایی که سخته برام و انجامشون میده خوشحالم نمیکنه

مثلا ۱۰ کیلو پیاز میگیرم چون سرم شلوغه خودش خرد میکنه سرخ میکنه بسته میکنه میذاره فریزر

من همیشه اروم کار میکنم موقعی که عجله دارم اونم بدو بدو میکنه مثلا لباس انتخاب میکنه میذاره رو تخت یا اب باشگاه رو پر میکنه قهومو زود میزنه

مهمانم بخواد بیاد همینجور 

سوپرایز کادویی میکنه اما ایناش یجور دیگه ای بهم میچسبه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خاطرات خوب زیاد دارم، کارهای روزمره خوبم زیاد انجام میده. مثلا امشب بی حوصله بودم، هم کارای خونه و بچه هم کارای دورکاری خودم و همزمان پریود خیلی بهم فشار اورده بود، گفت چی شده؟ گفتم به من توجه نمیکنی نازمو نمیکشی. رفت قشنگ همه ظرفا رو شست، چای دارچین دم کرد گفت اجازه میدی پیشت بشینم؟ بعد بغلم کردم کمرمو خاروند (میدونه عین گربه هستم و چقدر از این کار لذت میبرم) یه کم لوسم کرد رفت دو تا چایی اورد بعدشم اهنگ گذاشتیم رفصیدیم بهتر شدم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "