شانس من شوهرم هیچ ارث و میراثی هم نداره. باید همشو وام بگیریم
همیشه همینه عزیز. حالا شوهر من که بهش ارث میرسه چی؟ تا کی ادم منتظر بمونه که فلانی بمیره و یه ارث بهش برسه؟ بگذریم از اینکه کلا انتظار مرگ کسی رو کشیدن اصلا درست نیست. خدا اگر میخواد پولی بده به خود ادم بده نا به واسطه ارث و ... ایشالا خدا شرایطش رو جور کنه که بتونید به راحتی قسط بدین و وام بگیرین 😊
دوستان نازنینی که دنبال خونه هستن یه خونه خوب و مبارک و پربرکت و همچنین آنچه که دلخواه شون هست رو پیدا کنند روضه مسلم👌👌انجام بدید
خیلی از اعضای گلمون نتیجه گرفتن😍خداروشکر🤲
#روضه_مسلم 🎙روضه حضرت مسلم علیه السلام در خانه موجود در طی هفت شنبه پشت سر هم ( بدون فاصله ) به نیت صاحبخانه شدن و یا رفتن به منزل جدید خوانده شود به فضل الهی روضه ها تمام نشده در منزل جدید خواهید بود.
#تاثیرات_حاجتروایی 😊👇 ✔️👈سلام لیلا خانم عزیزم .عبادات قبول من وهمسرم تصمیم گرفتیم خونه بخریم ومن روضه حضرت مسلم رو به پیشنهاد مامانم گرفتم ۷ تا شنبه وقتی شروع کردم شوهرم میخندیدکه خانم درسته دعا کردن تاثیر داره ولی با ۵۰ میلیون کسی نتونسته خونه بخره .من درجوابش گفتم اینقدر مطمینم وایمان دارم که یه خوته دلخواه میگیریم وخدا کمکمون میکنه بااین پول ناچیز خونه خوبی بخریم .درصمن اینقدر شرایط ناجور بود که من هر۷ تا هفته رو خونه مامان روضه گرفتم درکمال ناباوری هفته پنجم همسرم زنگ زد که انروز یه خونه معامله کردم شرایطی وخیلی هم بزرگ وشیک من روضه گرفتم وفامیل دعوت میکردم باپدیرایی مختصرخدا روشکر میکنم از اینهمه لطفش التماس دعای فراوان🙏
✔👈سلام لیلا خانم من با روضه مسلم خونه دار شدم هم خودم و هم اطرافیانم انجام دادن به سال نکشیده خونه دار شدن 7 تا شنبه روضه حضرت مسلم (ع) نیت می کنی و 6 هفته پشت سر هم روزهای شنبه روضه میگیری یا گوش میکنی یکیشو گرو میزاریم ان شالله خونه دار شدی هفتمی رو شیرینی پخش میکنی
✔👈سلام لیلاجون نماز روزهاتون قبول حق ممنون بابت گروه عالیتون🙏 نزدیک یک سال بود که خانه ام را برای فروش گذاشته بودم .از رفت و آمد مشتری کلافه شده بودم.شرایط برگزاری روضه مسلم و دعوت میهمان را در خانه نداشتم.هفت شنبه خودم روضه و تعزیه حضرت مسلم غریب کوفه را گوش میدادم.شنبه هفتم در منزل جدید روضه را گوش میدادم و میگفتم به قربان غربتت بروم در کوچه های کوفه.بازم سپاس گزارم فرشته زمینی💐🙏
✔👈سلام عزیزم خوبید صبح بخیر بله من از روضه مسلم بن عقیل حاجت گرفتم شش تا شنبه روضه اس خوندم یکیش گرو گزاشتم بعد دوماه شاید هم کمتر خونه خریدم...خداروشکرلیلا خانم چون من خودم مداحم شنبه ها میخوندم روضه راکسی هم نبود فقط خودم و بچه هام بودیم
✔👈سلام لیلاخانم .من یه روز تو گروه دیدم گفته بودین براخونه دارشدن روضه حضرت مسلم خوبه من ۷ شنبه صبح خونه را اب وجارو کردم چای درست کردم روضه حضرت مسلم را گذاشتم . البته بگم من مغازه دارم تومغازه این کارا انجام دادم برا هفته دوم خونه خریدیم اصلا باورم نمیشد .وقتی شوهرم گفت یه واحد ۶۰ متری گرفتم نمیدونی چقدر خوشحال شدم ممنون از گروه خوبتون اجرتون با امام زمان خیر ببینید من از گروهتون خیلی حاجت گرفتم .
✔👈سلام لیلا جون بله من با روضه مسلم بن عقیل خونه دار شدم ولی نمیشد تو خونمون بخونم یا هر شنبه حرم برم پولشو دادم یه آقایی تو حرم ۷ تا شنبه بخونه برام و خدا رو شکر معجزه شد😇
Bahmani: سلام وقت بخیر من از روضه حضرت مسلم حاجت گرفتم بردارم خیلی وقت بود دنبال خونه می گشت دیگه خسته شده بود نیت کردم سه یا هفت بار روضه حضرت مسلم گوش کنم دومی را که گوش کردم فرداش خرید خدا راشکر میکنم🙏سلامت باشید،ان شاءالله همه حاجت روا بشند
#نکته برای روضه حضرت مسلم(ع) 👇🏻👇🏻شرایطش داشتید هفت تا شنبه میتونید کسی دعوت کنید منزلتون و روضه بگیرید
شرایطش رو نداشتیدهفت تا شنبه صوت رو گوش کنیدروز آخر هفتم شیرینی پخش کنید بین فامیل همسایه یا...حاجت روا باشید😊🙏🏻
🆔 @mojezate_qoran🌾🌹 ارسال وکپی بدون لینک کانال حرام فقط با حفظ لینک جایز است.
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...
قربون دستت واسه مام بخون
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند