2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

برای منم آیت الکرسی میخونی ؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هرچقدر نذر کنی تا وقتی شرایط اقتصادی انقدر بد باشه هیچ رغمه نمیشه خونه دار شد. تا میای پولت رو به ان ...

نه عزيزم راسته ميگن خدا پول خونه رو ميرسونه.

ما وسعمون در حد٤٠٠تومن بود و واقعا با اين پول خونه شرايطي كه ميخواستيم واقعا گير نميومد،اما خدا بهمون نظر كرد يه جا رو پسنديدم ٥٠٠تومن،از شانس رو خونه١٠٠ميليون وام بود،و فروشنده خونه هم رييس بانك بود علاوه بر اين وام يه١٥تومن هم دكوراسيون و ايناوام  بهمون داد.

از خدا بخواه خدا خيلي مهربونه خودش اول خونه و عروسي رو جور ميكنه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

ما خونه داریم ولی کوچیکه و دوسش ندارم و حاجتم اینه یه خونه خوب تو داخل شهر بخریم٬هر موقع وقت کردی و سرت خلوت شد برای منم می خونی؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

برای ظهور امام زمان و بعدش حاجت منم بخونین ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

عزیزم من خونم بخرم بهت شیرینی ام میدم شش ماه هر جا بگی رفتم نتونستم خونه بخرم تو رو خدا برای منم دعا کن خیلی لازم دارم اعصاب روانم بهم ریخته افسردگی گرفتم 

من نذر خودم میدم فقط باید چه جوری نذر کنم واقعا من ناراحتم خیلی سختم یه عمر پول جمع کردمم دریغ از یه ...

اگه منظورت سفره است كه نذر كن خونه دار بشم سفره١٤معصوم ميندازم

يه سفره سبكه مخلفات انچناني نداره

يا بگو خونه بخرم يه بسته شكلات ميبرم نذري براي سفره١٤معصوم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
الان برات خوندم آخه خیییلی زیاد بهش اعتماد واعتقاددارم از دل میخونم الانم برات خوندم حالا میبینی چه ...

برا منم بخون

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
عزیزم میشه توضیح بدی به چه شکل

تو کانالش کامل توضیح داده، اگه شرایط نداشته باشی، هفت شنبه، صوتشو گوش میدی

در اخرشک ب حاجتت رسیدی شیرینی پخش میکنی

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات