2777
2789
عزیزم من خونم بخرم بهت شیرینی ام میدم شش ماه هر جا بگی رفتم نتونستم خونه بخرم تو رو خدا برای منم دعا ...

بخدا ازته دل دعا کردم من یه آدم معمولیم اما خیلی سختی کشیدم خیلی به دعاهام اعتقاددارم دلم هم بگه راست درمیاد 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

عزیزم لطفا برای منم بخون البته به نیت پدر و مادرم که هر چه سریعتر خونه دار بشن.

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
نه عزيزم راسته ميگن خدا پول خونه رو ميرسونه. ما وسعمون در حد٤٠٠تومن بود و واقعا با اين پول خونه شرا ...

برا 100 تومن یا 200 تومن شاید بشه جور شد ولی کسی که هیچ پولی نداره عمرا بتونه به این راحتیا 400 یا 500 میلیون جمع کنه و خونه بخره اونم با این وضع حقوقا و درامدها. البته اگر خدا بخواد همه چیز رو جور میکنه ولی ادما هم باید توانایی پرداخت قسط رو داشته باشن یا نه؟ 

خود من با 30 میلیون توی حسابم تونستم برم یه باغ با ویلای توش بخرم. درسته پولش رو نداشتم ولی توانایی پرداخت قسط رو داشتم. حالا اون بنده خدایی که ماهی یه میلیون کل درامدشه و نهایت پس اندازش 50 میلیونه چجوری میتونه خونه بخره و وام بگیره؟ اگر وام گرفت چجوری شکم خودش رو سیر کنه و ....

اگه منظورت سفره است كه نذر كن خونه دار بشم سفره١٤معصوم ميندازم يه سفره سبكه مخلفات انچناني نداره ي ...

من این نذرم انجام میدم ایشالا بخرم بیام اینجا خبر خوبش به همه بدم ممنون دوستان

الان برات خوندم آخه خیییلی زیاد بهش اعتماد واعتقاددارم از دل میخونم الانم برات خوندم حالا میبینی چه ...

سلام گلم

میشه برای منم بخونی ما نه تنها دنبال خونه هستیم بلکه مقداری از پولمونم از دست دادیم خیلی دلم شکسته 

❤love u to the moon and back❤
تو کانالش کامل توضیح داده، اگه شرایط نداشته باشی، هفت شنبه، صوتشو گوش میدی در اخرشک ب حاجتت رسیدی ش ...

عزیزم من رفتم تو کانالش سه تا صوت بود هر سه تارو گوش بدم؟

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
مادوساله میخایم یه خونه ی مناسب تر اجاره کنیم نمیشه دعاکنین امسال بتونیم یه خونه بهتر اجاره کنیم

انشاءالله امروز روزیه که بشدت دلم میخواد برا همه دعاکنم بخدا امروز دلم روشنه هرکی اینجا مشکلی داره زور زود خداجوابشوبده

.
انشاءالله از خدا میخوام که خونه داربشن منت هیچکس روشون نباشه 

خدا خیرت بده انشأالله هر چی از خدا میخوای بهت بده. زود زود

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
انشاءالله از خدا میخوام که خونه داربشن منت هیچکس روشون نباشه 

برای من به نیت بچه دارشدنمون میخونی فرزندان صالح وسالم  ممنون می شم

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم