2777
2789
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

سلام 

تو رو خداااااا برا منم بخون 

ب این نیت که این خونمون قیمت خوب فروش بره و بتونیم خونه مد نظرمون رو بخریم 

تو رو خدا از ته دلت دعام کن 😔😔😔

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم

سلام زهراجان من شوهرم بیکاره هرجامیره سراغ کار پیدانمیکنه میشه ازته دلتون دعاش کنین کارخوب گیرش بیاد خیلی دلشکسته و غمگینم اگه خوندین میشه ریپلای کنین منم براتون زیارت عاشورا میخوندم ایشالا حاجت روابشین

هرچقدر نذر کنی تا وقتی شرایط اقتصادی انقدر بد باشه هیچ رغمه نمیشه خونه دار شد. تا میای پولت رو به ان ...

عزیزم اینجوری نگو خاهرمن پارسال بعد چند سال تونست یه زمین بخره شرایطش عااااالی بپد کلا همه هنگ کردن اون موقع یه زمین۲۰۰متری۲۰۰ملیون بود نقد خاهرمن زمبن۳۰۰منری خرید بهترین جا۱۵۰تومن تازه نصفش نقد داد بقیه چن تا چک فقط لطف خدا بود

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

من چی؟؟؟

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

من چی خونه دار میشم برا منم بخون خواهر ب خاطر دختر 5 سالم رو سی‌ام امضام

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
انشاالله

ب نظرت فروش میره زمینم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹