2777
2789
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

من چی؟؟

برای من. هم لطفا می خوتید

ممنون گلم

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم

مرسی گلم

خیلی لطف می کنید

ممنونم

موقع خوندن چه احساسی داشتید؟؟ یعنی به حاجتم میرسم ؟؟؟

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

سلام نمیدونم کارم درست مزاحمتون شدم یا چی اما میشه برای منم بخونی  

سلام اگه هستی توروخدا واسه منم بخونم مستقل شم از خونواده شوشو با دل خوش

جهت خریدن ملک و خانه و اتومبیل

دو رکعت ٬ در هر رکعت بعد از حمد ده مرتبه بگوید :

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن

تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن

تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِيَدِكَ الْخَيْرُ  إِنَّكَ

عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

و بعد از سلام ده بار بگوید :

رَبِ‏ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ أَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ‏

و ده بار صلوات بفرستد بعد به سجده رود و بگوید :

رَبِ‏ اغْفِرْ لِي وَ هَبْ لِي مُلْكاً لا يَنْبَغِي لِأَحَدٍ مِنْ بَعْدِي إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّاب

کانال انا فتحنا لک فتحا مبینا

@enafatahnalakafatthanmobina

🎋🔅🌹🎋🔅🌹🎋🔅🌹

☄️جهت خرید منزل☄️

🌈#مجرب، #مجرب، #مجرب🌈

#نماز_قل_اللهم_مالک_الملک

دو رکعت است و در هر رکعت بعد از حمد و توحید،

10 بار «قل اللهم... بغیر حساب» [26 و 27 آل عمران]

و در رکوع 10 بار

بعد از رکوع 10بار،

در سجده 10 بار،

بعد از سجده 10 بار، و

در سجده دوم و

بعد از آن نیز هر یک 10 بار که جمعا 70 بار می شود و

رکعت دیگر را نیز چنین به جا آورد و بعد از سلام

در سجده بگوید:

«رَبِّ أغفِر لی وَهَب لی مُلکاً لا یَنبَغی لِأحدٍ من بعدی إنّک انت الوهّاب »

و حاجت را ازخدا بخواهد.

📚 منبع : دوهزار ختم مجرب

❌نشر بدون ذکر لینک کانال و گروه ضمان شرعی دارد. ❌

🌿لینک گروه مخصوص بانوان، انافتحنا لک فتحا مبینا

🌿کانال انافتحنالک فتحا مبینا

@enafatahnalakafatthanmobina

🎋🔅🌹🎋🔅🌹🎋🔅🌹

چشم عزیزم انشالله امسال بهم خبرشومیدی مطمئن باش

سلام زهرا جون ببخشید مزاحم شدم خیلی گرفتارم 48 سالمه و ازدواج دوممه یه بار سقط داشتم یه بار جنین مبتلا به سندوم دان بود تو چهار ماهگی سقط کردم برای بچه دار شدن همه کار کردم کلا تمام وقتم مشغول دارو مصرف کردن و آمپول زدنم میکرو و داروی گیاهی و ... هر روز چند ساعت دعا میخونم دو بار پیاده روی اربعین رفتم پابوس حضرت ابوالفضل و امام حسین ولی هنوز مادر نشدم دیگه دارم میبرم تو رو خدا اگه برایت امکان داره واسه منم بخون که زودتر حاجتمو بگیرم. منم حاجتمو بگیرم بازم پیاده واسه اربعین میرم هرجا برم دو رکعت نماز به نیابتت میخونم بازم ببخش که مزاحمت شدم اخه من این تاپیکو تازه دیدم گلم

هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

سلام عزیزم.

نمیدونم هستی یا نه.

فقط امروز خیلی دلم گرفته.

حالم بده.

برای خونه دار شدن منم دعا کن 

لطفا برای منم ایت الکرسی بخون دوستم😔

خیلی ناراحتم

الان فقط خبر خوش خونه دار شدن میتونه ارومم کنه.

جایی زندگی میکنم ک از آوارگی بدتره.

خدا کنه هیچکس مث من نباشه😔😔

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

تورو خدا به نیت خونه دار شدنم بخون منم به خوندن آیه الکرسی که شما می خونی اعتقاد پیدا کردم تورو خدا فراموشم نکن واسه ام بخون