2777
2789
هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

خواهش میکنم برای خونه دار شدن منم بخونید امسال خونه بخرم ممنونم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقت پیش چشمم ی زمینیرو گرفته بود تو شمال این کارو کردم  متوسل شدم به اقا امام جواد ع

اول یک سوره یس

دوم سه تا توحید

سوم یک دور تسبیح صلوات

ایهارو که خوندید ثوابشو قربت میکنی به روح اقا امام جوادع

دورکعت نماز حاجت توسل به امام جواد ع به اینصورت:رکعت اول حمد+قدر  رکعت وم حمد+کوثر  تو قتوت سه مرتبه امن یجیبو المظطره... بعد از سلام نه مرتبه (( یا جواد الئمه ادرکنی ))با دل شکسته واگر گریتون اومد بهتر 

منکه خداروشکر حاجتمو گرفتم ولی بازم دارم ادامه میدم برای خونه خریدن ان شاالله شما هم حاجتتونوبگیرید عزیزانم

الان برات خوندم آخه خیییلی زیاد بهش اعتماد واعتقاددارم از دل میخونم الانم برات خوندم حالا میبینی چه ...

میشه واسه منم بخونی نامزدم کار پیدا کنه؟😞

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
بخدا خداجوابتومیده جواب این اشکاتومیگیری😘الان سرسجاده ام غرق گناهم اما دارم براتون دعامیکنم چندوقت ...

میشه ازت خاهش کنم برای حاجت دل منم دعا وایت الکرسی بخوی دارم کباب میشه خیلی داغون ومتلتشیم خاهش میکنم دعام کن برام دعا بخون حاجت رو بشم به نیت پاکت 

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
میشه ازت خاهش کنم برای حاجت دل منم دعا وایت الکرسی بخوی دارم کباب میشه خیلی داغون ومتلتشیم خاهش میکن ...

@zahrakaton خوندی برام؟؟دستت درد نکنه خدا خیرت بده دعام کن

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
آره عزیزم دلم روشنه جواب میگیری خیلی زود

ایشالا بحق فاطمع زهرا و دعای خیرت حاجت روا شم 

خدا بهت خیر بده هر چی میخای بده دستت درد نکنه

دعامیکنم برایکی از آشناها دعاکردم البته دست خداست خداصداموشنید دوازده سال بچه دارنشد بخدا یه باردوقل ...

عزیزم توکه دعات میگیره واسه منم دعا کن خدا یه پسرسالم بهم بده👼