2777
2789
عنوان

شوهرم و ترك خونه براي اولين بار

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابلمه رو‌جوری میکوبیدی تو سرش که خودش تبدیل به ماست بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من ترك كردم اون نه

خوب کردی...بگو مامان باباش ببندش به درختی جایی...

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
تو که نریخته بودی ..پس چرا اینجوری کرد ...حالا هم ریخته باشه  فدای سرت ..چرا یهو قاطی کرد؟؟؟

نميدونم والا وحشي شد عوضي ماست چه ارزشي داره از ديروز سرم ميتركه بدنم ورم كرده روزايي كه اعصابم خراب باشه كلا مثل اينكه توكما هستم

بعد مامانم اينا هم نيومدن كلا اهل دخالت نيستن به ذره گذشت گفت بذار دهن ننتو فلان فلان ميكنم كه من كلا قاطي كردم حمله كردم سمتش و كتك كاري كرديم با لگد زد تو شيكمم بعد ميزد و ميگفت به ننه ي من ميگي منم گفتم هر چي به خانواده من بگي صد برابرشو تحويلت ميدم بع دخترمو برداشتم اومدم پسرمم كه يك و نيم سالشو گذاشتم پيشش تا اذيتش كنه و عقلش سر جاش بياد كه تازه رسيده بودم خونع مامانم كه نزديكمونه بعد ١٠دقيقه پسرمم آورد از حياط داد رفت بدو ن پوشك و لباس كه صب رفتم بيارم ديدم كثافت خونس وسيله هارو برداشتم و اومدم به دخترمم گفتم ميخاي بمون كه گفت نه ميام بعد برگشت به دخترم  گفت ننت سرش به بدنش سنگيني ميكنه منم جواب ندادم و اومدم از صبحم ازش خبري نيست