2777
2789
عنوان

شوهرم و ترك خونه براي اولين بار

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل مشکل داشتید یهو که دعوا نمیشه 

شوهرتم معلومه بی اعصابه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

نه به اون کوکب خانم بازیش نه به وحشی بازی و قلدریش! به جهنم که ازش خبری نیست با اون حرف اخرش معلومه اصلا پشیمون نیست اصلا بهش محل نذار نه زنگ بزن نه پیام بده نه برو خونه انگار که وجود نداره باید بیوفته به دستو پات و به غلط کردم بیوفته

دفعه اولشه اینقدر عصبی؟ شاید مشکلی داشته چیزی بیرون خونه پیش اومده بوده

نه دو سع دفعه آخر يورش مياره به سمتم آحه خواهر زادش كه تازه ازدواج كرده شوهرش دست بزن داره اون قهر ميكنه مياد پيشش كه از كاراي دامادشون تعريف ميكنن روش تاثير كذاشته حيوون ميگم چرا از امكاناتي كه برات گذاشتن متاثر نميشي

اي واي! سرم سوت كشيد! حالا ميخواي چيكار كني؟ خدا صبرت بده!

هيچي دلم ميتركه اين سزاوار من نبود بعد اين همه سختي و قرض عروسي و اينا حالا كه به نون و نوايب ميريه با من اين كار رو بكنه همه هم به سرش قسم ميخورن

الان یه ماه دیگه تاپیک میزنی شوهرم نیومده دنبالم چیکار کنم ..... کاش خونتو ترک نمیکردی میومدی من یه ...

خيلي توهين كرد وگرنه بعد ٧سال و چند بار دست بزن اولين بارمه كه اونم مجبورم كردم و گرنه غرور اجازه نميداد كه كتك زدناشو به كسي بگم

عزيزم به نظرم كسي كه دنبال شر مي گرده از قبل رفتارهاش تا حدودي قابل پيش بينيه! نبايد آتو دستش ميدادي از اول. حالا ريخت كه ريخت. كاش كشش نميدادي و كوتاه ميومدي با يه عذرخواهي ساده. بعدش توي يه وقت مناسب تر باهاش صحبت مي كردي