2777
2789
عنوان

چه کار کنم باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست
شوهر من خیلی خوبه فقط همین مشکل را داره 

رفیق بازی خیلی بده.من شوهرم اصلا رفیق باز نیست.نهایتا هردوماه یبار چندساعتی با دوستاش میره بیرون منم اون ساعتو خونه مامانمم.گاهی وقتام میره باشگاه ولی بقیشو خونست.کلا خونه بودنو بیشتر دوس داره

ولی گلم به نظرم اگه بهانه بیارین واسشون کمتر میشه.هی یه کاری بگین انجام بدم.بهش مسئولیت بدین که دستش خالی نباشه.یا وقتی اومد بگین امروز دوس دارم بریم بیرون.توخونه خیلی کار داشتم کلافه شدم.نمیخواد بگه که نه توبشین توخونه من برم بادوستام

مثلن میره پیش دوستاش شب کی میاد خونه ؟؟؟ مرد رفیق باز ادمو پیر میکنه حالا اگه رفیقاشم اهل نباشن که ب ...

ساعت ۱-۲ زودشه . اره . انقدر تو گوشش خوندن که 😢😢😢😭😭😭 ای خدا حلالشون نمیکنم تمام امید زندگیم را از بین بردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد پیش هم باشیم ولی نیستش . محبتم خیلی کم شده بهش . میترسم 

بهت حق میدم.سعی کن کمش کنی طوری که بینتون دعوا و دلخوری نشه سرش.نمیشه که همیشه اینطوری باشه.لوس کن خودتو بگو امروز خسته شدم شامو بریم بیرون.یا بهانه های دیگه.اینکه بزاری هرشب بره اشتباهه دور میشه ازت

رفیق بازی خیلی بده.من شوهرم اصلا رفیق باز نیست.نهایتا هردوماه یبار چندساعتی با دوستاش میره بیرون منم ...

شده این کارا را کردم و ناراحت شده از دستم ولی بازم رفت بیرون 

بگو نرو دیگه با دعوا م اگه شده دورش کن عیب نداره دعوا کن .یه مدت که بگذره بعد خودش ازت تشکر میکنه&nb ...

دعوا هم کردم اوایل ازدواجمون فقط اعصابمون خورد میشه و اون بازم میره

یا اینکه اگه هرکاری کردی جواب نگرفتی رک بهش بگو

بگو من دوس ندارم بری.بگو به حضورت احتیاج دارم.میخوام کنارم باشی

بگو اگه اینطوری ادامه داشته باشه زندگیمون میپاشه.بگو اینطوری سرد میشم از زندگی

یکم از این حرفا بزن شاید اثر کرد.اگرم نکرد باید یه فکر اساسی بکنی.چون واقعا تهدیده واسه زندگیت.یا باید عادت کنی به شرایط یا یه تصمیم جدی بگیری

ناسلامتی تو زنشی.باید پیشت باشه خواسته هاتو براورده کنه نه اینکه هرشب هرشب پیش دوستاش خوشه اصلا خبر نداره زنش تو تنهایی چه عذابی میکشه

شده این کارا را کردم و ناراحت شده از دستم ولی بازم رفت بیرون 

میدونی چیه اون عادت کرده به این شرایط

شایدم فک میکنه اگه به دوستاش بگه نمیام اونا بگن چقد زن زلیله حتما زنش نمیزاره.غرورش نمیزاره رد کنه

ولی باید اینو بهش بفهمونی که زنو زندگیش واسش مهمتر باشن.باید بفهمه که مسئولیت داره.مجرد نیست هروقت هرجا خواست بره.اجازه نده بهش

یا اینکه اگه هرکاری کردی جواب نگرفتی رک بهش بگو بگو من دوس ندارم بری.بگو به حضورت احتیاج دارم.میخوا ...

هر روز با خودم این حرفا را میزنم ولی وقتی میاد نمیتونم بهش بگم . انگار زبونم کلا بسته میشه . میدونم با این حرف نزدنم زندگیم را خراب میکنم

هر روز با خودم این حرفا را میزنم ولی وقتی میاد نمیتونم بهش بگم . انگار زبونم کلا بسته میشه . میدونم ...

حرف بزن بگو.اروم بگو نه با دعوا

بشین تمرین کن

بگو واقعا زندگیمون نابود میشه.این بیرون رفتنات دورمون کرده از هم.بگو این تهدیده واسه زندگیت

بگو اگه نمیخوای این زندگیرو خب یه فکری واسش بکن.یا بمون خونه میش من یا کلا منو بیخیال شو برو پیش دوستات همیشه

حرف نزنی زندگیت خراب میشه.بگو بهش