2777
2789
عنوان

چه کار کنم باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست
تو خونه سرگرم بشه مگه اینکه.من میزارم بره اینجوری راحت ترم 

براش کادو ps4 هم خریدم اولاش کم شد بعد باز برگشت به قبل . وقتی نیست همش دپرسم و افسرده و گریه میکنم بیشتر وقتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان نداره دل بکنن کلن هر برنامه ای هم بزاریم بازم مطابق میل اونا نیس و واسشون خسته کننده و کسل کنن ...

والا من دیدم هروقت بینمون شکرابه همش دنبال بهونس که بره ولی وقتی خوبیم ترجیح میده خونه بمونه و خیییلی کم‌ میره

قبلا خیلی حرف میزد چند ماهه همش ساکته . نظراتش هم خیلی تغییر کرده

گلم مهربون وباعشق بگو دوست دارم پیش من باشی توبگو دوستات چیکار میکنند منم اگه بتونم برات بکنم که پیشم باشی.

موفقرباشی عزیزم

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
گلم مهربون وباعشق بگو دوست دارم پیش من باشی توبگو دوستات چیکار میکنند منم اگه بتونم برات بکنم که پیش ...

هرکاری بگی کردم . نمیشه . نمیتونم بگم نرو اگه برم نمیره

شوهر من درهرشرایطی خونست

به زور اشعالارو میبره میزاره بیرون

چندروز یبار باهم میریم بیرون.گاهی شبا میریم قدم میزنیم.اصلا رفیق باز نیست

ولی اطرافم دیدم

خیلی سخته.یطوریربا سیاست و مهربونی سعی کن کمش کنی.مثلا مستقیم نخواه.واسش توخونه کار درست کن.بگو اینو باید تعمیر کنی.یا خرید دارم بریم بیرون.بهانه بیار واسش

با رفتوامد خانوادگی هم مخالفم.من شخصا دوس ندارم

شوهرم یکی دوتا دوست داره فقط عید به عید میریم خونشون

شوهر من درهرشرایطی خونست به زور اشعالارو میبره میزاره بیرون چندروز یبار باهم میریم بیرون.گاهی شبا ...

دلم میخواد پیش هم باشیم ولی نیستش . محبتم خیلی کم شده بهش . میترسم