2777
2789
عنوان

چه کار کنم باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن . من نمیخوام جدا بشم . اگه بهش بگم قید همه را میزنه ولی من نمیخوام اون ناراحت باشه

از یه طرف میگی اگه بگم نرو نمیره بعد میگی با دعوا هم باز میره، خب یه مدت قهر کن یا توهم نمون تو خونه تا هرساعتی اون بیرونه توهم خونه مامانی خاهری کسی بمون اینجوری که دیوونه میشی تو خونه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
ساعت ۱-۲ زودشه . اره . انقدر تو گوشش خوندن که 😢😢😢😭😭😭 ای خدا حلالشون نمیکنم تمام امید زندگیم را ...

میدونم چی میگی ، مثلن چی تو گوشش میخونن؟!

خدا جونم میدونم که ناامیدم نمیکنی 💖👧💖 الهی به امید تو😊💥❤
چه بد اینا خیلی خطر ناکن چقدر کثیف و بی شعورن  تعجب کردم انتظار نداشتم  دوستاش متاهلن ؟؟ ...

خداراشکر با اونا معامله میخواست بکنه نشد رابطه شون بهم خورده . اره هم متاهل هم مجرد زیاد بودن . الان اینا که باهاشون میگرده حداقل ادم حسابی هستن البته تا اینجا اینجور به نظر رسیده

خداراشکر با اونا معامله میخواست بکنه نشد رابطه شون بهم خورده . اره هم متاهل هم مجرد زیاد بودن . الان ...

همش واسه شوهرت ایت الکرسی بخون 

خدا جونم میدونم که ناامیدم نمیکنی 💖👧💖 الهی به امید تو😊💥❤