2777
2789
عنوان

مهربونا بیاید

137 بازدید | 17 پست

خانما من ۱۰ هزار صلوات نذر شهید ابراهیم هادی کردم هرکی دوس داره تو صوابش شریک بشه و مشکلی از کارش باز بشه بسم الله .....🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰صلوات ،تا کی ؟برا منم دعا کن

ممنونم گلم.تا پنجشنبه آینده .... حتما 😘😘😘😘😘

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
500 تا هم من خیلی ناامیدم عزیزم برام دعا کن💖

عزیزدلم خدابزرگه شادی وخوشبختی بی پایان برات میخوام 😘🌹🌹🌹

۲۰۰ تا دیگه برا خواهرم میخونم

🌹🌹😘😘😘فدات گلم انشالله حاجتتون هرچی باشه بهترشو خداسرراهتون بزاره 

جمع ببند،هرچی موند بدین من میخونم ولی ویژه برام دعا کن ،خیلی محتاجم

فدات عزیزم چشم حتما...😘😘😘من خودم ۵ هزارتا میخونم 

خوب حالا گلم مال خانومایی که اعلام کردن هرچی مونده منم کمکت میکنم ختمش میکنم

چشم پس اگه موافقی قفل کنم