2777
2789
عنوان

کسی از دکتر میردامادی با شرایط شبیه من نتیجه گرفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ویزیتش پنجاه بود تو اسفند من رفتم،ولی سونو کرد کلا دویست و بیست گرفت

عزیزم دکتر نصر برای جنسیت خوبه؟ اسم کوچیک و شماره تماسمو لطف میکنی؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
عزیزم دکتر نصر برای جنسیت خوبه؟ اسم کوچیک و شماره تماسمو لطف میکنی؟ 

برای تعیین جنسیت نمیدونم،رضا نصر،سرچ کنی میاد

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانومی منم ذخیرم پاینه پیش دکتر کومار میرم شما پیش چه دکتری رفتین میردانادی؟ راضی بودین؟

سلام نه من بیمارستان امام خمینی رفتم فعلا رو تخمک های خودم دارن کار میکنن تا ببینیم خدا چی میخواد

شما راضی هستید از دکتر؟؟بهتون چی گفت؟

عزیزم با ذخیره چند پیشنهاد اهدایی دادن؟؟؟ این دکتر رو نمیشنایم ولی من با کلی تحقیق به دکتر نصر رسید ...

سلام تروخدا کمکم کنین شما با نصر نتیجه گرفتین. وضعیت منم عینه شماست

سلام تروخدا کمکم کنین شما با نصر نتیجه گرفتین. وضعیت منم عینه شماست

عزیزم نصر دکتر خوبیه.من دخیره تخمدانم کم بود پیش نصر تخمکم پوچ شد

ولی یه دوره دیگه ای وی اف کردم سه تا جنین خوب شد.نا امید نشو.فیزیوتراپی تخمدان و لاعر کردن و ورزش منظم برای من حواب داد اون موقع

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،