2777
2789
عنوان

کی میدونه بازار خوب تو قم کجاست

32881 بازدید | 19 پست

دوستان بازاری که لباس زنونه داشته باشه جنس خوب و قیمت مناسب.کجای قم هست؟

من زیاد نرفتم قم اما شنیدم قیمتاش خوبه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قم بازار زیاد داره که پراکنده هستن

پاساژ الغدیر و پاساژ موسی بن جعفر کنار حرم

خیابون صفائیه(یکم گرون) 

خیابون دورشهر(یکم گرون) 

خیابون زنگارکی

خیابون بهشتی

خیابون توحید

بقیه قیمتا متفاوت

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
قم بازار زیاد داره که پراکنده هستن پاساژ الغدیر و پاساژ موسی بن جعفر کنار حرم خیابون صفائیه(یکم گر ...

اینا که نوشتید گرون تر، نسبت به تهران چطوره قیمتاش؟

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
اینا که نوشتید گرون تر، نسبت به تهران چطوره قیمتاش؟

کلا قیمتای قم بهتره البته من نسبت به رشت میگم چون رشت خیلی گرونیه

نمیدونم نسبت به تهران چجوریه

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

خواهش میکنم