2777
2789
عنوان

چقدربه خودتون میرسیدخوشکلا😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه بن مژه زشت میشه؟ یکیم درد داشتین؟؟منم خیلی دوس دارم خط چشم‌ بزنم

نه خوبه . فقط دیروز پلکم خیلی ورم داشت  .. هی خودمو لعنت میکردم چه کاری بود کردم 😅

والا بی حسی میزنن .. ولی خو برا من چن دقه اولش بی حس بود باقیش نزدیکه یه ساعت درد سوزن سوزنو داشتم .. آخر سرم که بهش گفتم گفت احتمالا برا پوستته که آستانه دردت پایینه وگرنه نباید بی حسیت میرفت و درد میکشیدی

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
استارتر چند سالته ؟ ها پس این دخترای غرق ارایش همشون منم فکر کنم خخ

۲۳سالمه عزیزم من بیرون چادری وباحجابم اصلن ارایش ندارم ولی توخونه فقط رژمیزنم ومدادچشم همین

من تو عقدم شوهرم خیلی علاقه داره برام خرج کنه ینی یه جوری خودش خوشش میاد پس ینی از الان عادتش بدم بخ ...

اره باباخیلی محشره بخودت برسی عالیه بعداینکاراواگیردارن حالامن مامانم خواهرمم یادگرفتن همش به پوستشون میرسن😂😂

دستت درد نکنه.می شه دستورشو بگی؟

خواهش میکنم⁦❤️⁩

آبلیمو تازه رو با دو قاشق عسل و سه قاشق دارچین مخلوط کن. سعی کن مقدار آبلیمو از بقیه مواد بیشتر باشه. اگه لیمو ترش نداری میتونی از آبلیمو صنعتی هم استفاده کنی. بعد اینکه مواد رو مخلوط کردی محلول رو بریز تو بطری‌هایی که اسپری میکنن. محلول رو روی سرت اسپری کن. کرم ضد آفتاب قوی بزن چون قراره بری جلوی آفتاب. برو و پشت به آفتاب بشین به مدت دو ساعت. هر نیم ساعت یکبار هم رنگ مو هات رو چک کن متوجه میشی که رنگش هی داره تغییر می‌کنه. وقتی از رنگش راضی شدی برو حموم و مو‌هاتو بشور چون موهات خشک میشن بخاطر pH لیمو😊