2777
2789
عنوان

چقدربه خودتون میرسیدخوشکلا😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 73 پست
اره باباخیلی محشره بخودت برسی عالیه بعداینکاراواگیردارن حالامن مامانم خواهرمم یادگرفتن همش به پوستشو ...

الان پوستت روشن تر شده یا نرم تر شده ؟

من انجام میدم گاهی ولی خب تنبلیم میاد تازه یه برنامه نوشتم تو ماه ک همه چیزایی ک دوس دارم رو توش بنویسم یادم نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب اپلاسیون و اینا ک نمیری، میری؟؟؟

آره واقعا من خودمم فکر نمی‌کردم چای نعنا اینقدر اثر کنه 

روز‌ی ۲ الی ۳ لیوان می‌خورم

نه. یعنی اگه بخوام هم برم بخاطر دردش نمی‌تونم 😂🤪

آره واقعا من خودمم فکر نمی‌کردم چای نعنا اینقدر اثر کنه  روز‌ی ۲ الی ۳ لیوان می‌خورم نه. یعنی ...

نعنا تازه یا خشکش فرق نمیکنه؟

یا ازین دمنوش اماده ها میخری؟

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
نگفتی این چای چطوره منم برم توکارش😌

چای نعنا عزیزم... من خودم دمنوش استفاده میکنم😃 یه مارکی هست همیشه زن داداشم برام میاره ولی الان واقعا اسمش رو یادم نمیاد 

ولی کلا دمنوش خوب زیاده تو نت سرچ کنی...دمنوش نیوشا خوبه کلا...میتونی نعنا رو هم خودت دم کنی و بریزی تو چای

نع خیلی دیرشروع کردم به رسیدگی متاسفانه .لک ملاسمادارم😭ولی خیلی بهتره

چی هست این لک.منم دقیقا از عید به بعد پیشونی و گونم لک میشه. چندسال پیش دکتر رفتم لایه بردار داد خوب شدم.دوباره دراومد.نمدونم چیکار کنم

وای من هیچ کاری نمیکنم.فقط ب موهام میرسم.الیته پوستم خوبه.فقط صورتمو با شامپو بدن میشورم😐

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙