2777
2789

ابش کنی🤔🤔🤔مگه روغنه

باید بری دکتر

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکجامیدونی چربیه دکترگفته؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
مگه پی گوسفنده که آبش کنی لطفاً و تمنااا برو دکتر

سونو دادم که فهمیدم چیه دیگه. دکتر میگه چیز خاصی نیس. اما تو ظاهرم تاثیر گذاشته. درمون خونگی میخواستم اگه کسی تجربه داره

سونو دادم که فهمیدم چیه دیگه. دکتر میگه چیز خاصی نیس. اما تو ظاهرم تاثیر گذاشته. درمون خونگی میخواست ...

عزیزم اگر مامو گرافی شدین و گفتن چیزی نیست پس چیزی نیست ولی حتما ماموگرافی بشین ک خدای نکرده ....

و اما منم از اون توده دارم ک پستان سوم نام داره و اصلا هم مشهود نیست زیاد مگه چقدر لباس خیلی باز ک بغل سینه ات دیده بشه میپوشی توی جمع ؟!

عزیزم اگر مامو گرافی شدین و گفتن چیزی نیست پس چیزی نیست ولی حتما ماموگرافی بشین ک خدای نکرده .... و ...

نه مامو نشدم فقط سونو دادم. خوب تو عروسی ها اگه لباس مجلسی بپوشم پیداس. شما دارو خوردید؟

نه مامو نشدم فقط سونو دادم. خوب تو عروسی ها اگه لباس مجلسی بپوشم پیداس. شما دارو خوردید؟

مال من دقیقا چسبیده ب سینه ی چپم هست وقتی دستمو کاملا میچسبونم ب بغلم مشهود میشه مثل یه دونه تخم مرغ کوچولو .برام مهم نیست تا حالام دقت نکردم و حساس نشدم چون دکتر گفت جواب مامو گرافیت منفی هست و فقط توده هست ممکنه دست بزنیم برگرده برا همون ولش کردم 

نه هیچی نخوردم و دستم نمیزنم اصلا