2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 33 پست
دردها قابل تحمله؟

اره راحته فقط بعد عمل باید راه رفت وگرنه باد میوفته قفسه سینه وااای اونه که دردش خیلی بده😫

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما انجام دادی؟ مشکلتون چی بود؟ بعد به هوش آمدن درد داشتی؟

بله حاملگی خارج رحم بودم 

خوب قطعا کمی درد داشتم شرایطم با بقیه فرق میکرد

یکمم لوس بودم😁

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
انشالا همیشه سلامت باشی.منم خیلی ترسو ام

😘😘😘

جمعه عمل شدم بعد بیهوشی یکمی درد شکم بیشتر درد قفسه سینه و سر شانه داشتم و استفراغ میکردم 

سلام عزيزم 

ميشه بگين چند روز بستري شدن مي خواد ؟؟ و عمل چقدر طول ميكشه؟  و اينكه هزينش چقدر شد ؟؟ كدوم بيمارستان بودين ؟

منم تو چند روز آينده دكترم گفته برم برام وقت عمل بذاره😔 استرس دارم خيلللي 

یه سوال. وقتی می خواستن لباس عمل رو عوض کنن بدنتو تمیز کردن؟ اذیت شدی؟

یعنی چی تمیز کردن .لباس عمل خودم آماده پوشیده بودم. از زیر ناف تا پایین خودم تمیز کرده بودم. اصلا نیاید مو باشه حتی موهای نازک .

یه سوال. وقتی می خواستن لباس عمل رو عوض کنن بدنتو تمیز کردن؟ اذیت شدی؟

صبحش تو خونه با ژیلت روی شکممو تیغ زدم که اصلا مو نداشته باشه همین فقط لباس عمل خودم پوشیدم هیچی نباید زیرش بپوشی بعد با ارامش میری اتاق عمل میخوابی امپولت میزنن دیگه چشمات بسته میشه و هیچی نمیفهمی

نه قبلشو نمیگم.بعد عملو میگم. تمیز کردن بتادین و اینا

تو اتاق عمل قبل بیهوشیم بتادین زدن به شکمم بعد بهوش اومدم شکمم باند داشت و بخیه تمیز کرده بودن